Jon Snow'lu Call of Duty: Infinite Warfare Fragmanı!

0
0
0
0
0
Call of Duty'nin yeni fragmanı yayınlandı. Bu kez oyunun kötüsü ''Jon Snow'' da görücüye çıktı.

Bu yılın şüphesiz en fazla tartışılan ve en fazla eleştirilen oyunu Call of Duty: Infinite Warfare. Bunun sebebi ise oldukça basit; Call of Duty, her geçen gün çizgisinin dışına çıkıyor.

Mesela Battlefield 1, oyuncuların ne istediği konusunda tam olarak nokta atışı olmuş bir oyun. Ancak diğer taraftan Call of Duty'e baktığımızda bir savaş oyunundan ziyade giredek Dead Space olmaya başlamış bir şey görüyoruz. He oyun çıkar, hikayesi de oynanışı da çok beğenilir, orası ayrı. Ancak hep o terazinin iki yanına koyduğumuz Battlefield - Call of Duty eşleşmesi artık tutarlı gözükmüyor.

Neyse haberimize dönecek olursak; her ne kadar Infinite Warfare'in fragmanları YouTube'a 'dislike' saldırısına uğrasa da, oyunun ana kötüsünü canlandıran Kit Harington yani nam-ı diğer Jon Snow ve profesyonel UFC dövüşçüsü Conor McGregor'un bulunduğu güzel bir hikaye videosu yayınlanmış durumda.

Aslında oyuna bir Call of Duty oyunu olarak değil de herhangi yeni bir oyun gözüyle bakarsak fragmanın pek de kötü olduğunu söyleyemeyiz. 

Infinite Warfare, 4 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak. Bakalım oyun başarı elde edebilecek mi?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0