Animelerin Avengers'ı Olacak Jump Force Duyuruldu! (Video)

18
2
1
1
0
Animelerin Avengers'ı Olacak Jump Force Duyuruldu! (Video)
Anime dünyasının en baba ve bilindik animelerini tek bir potada eritecek olan Jump Force, şu ana değin görülmemiş bir birliktelik oluşturmaya hazırlanıyor.

Ülkemizde oldukça büyük bir anime kitlesi mevcut aslında. Tıpkı bir dönemler metal ve rap müziğin alt kültür olarak kalması gibi henüz  o kadar da bilinmiyorlar. Bu büyülü dünyaya giren insanların çoğunluğunun belki de ilk olarak izlediği animeler tek bir oyunda birleşiyor: Jump Force!

Death Note, Naruto, Dragonball ve One Piece'in aynı oyunda bir araya gelmesi oldukça büyük bir olay aslında. Animelere aşina olmayanlar için örnekleyelim: Spider-Man, Iron-Man, Batman ve Superman'in beraber yer aldığı bir film düşünün; işte onun animeli ve oyunlu olanı bu olacak.

Taşlar video sonrası çok rahat yerine oturuyor. Buna karşın Death Note'dan Kira ve Ryuk'un oyunda ne gibi bir rolü olacağını şu an için anlayamadık. Nitekim bu iki karakterin oyuna yedirilmesi için bambaşka bir mekaniğin oluşturulması gerekiyor. İşlerini hiçbir zaman kaba kuvvetle görmemiş bu ikilinin oyundaki rolünü de ayrıca merak ediyoruz. 

Oyunun 2019 yılında Xbox One ve PS4 için çıkması bekleniyor. Ancak PC sürümü maalesef şu an şüpheli.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/06/10/naruto-one-piece-and-dragonball-jump-force/
18
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
2
1
1
0