Karayip Korsanları ve Indiana Jones Karışımı Jungle Cruise'dan İlk Fragman Geldi

21
6
3
2
1
Karayip Korsanları ve Indiana Jones Karışımı Jungle Cruise'dan İlk Fragman Geldi
2020’nin yaz aylarında vizyona girecek olan, başrollerini Dwayne Johnson ve Emily Blunt’ın paylaştığı Disney filmi Jungle Cruise’un ilk fragmanı paylaşıldı. Yayınlanan fragman, filmin özellikle Karayip Korsanları ve Indiana Jones hayranlarının ilgisini çekebilecek bir macerayı anlatacağını gösteriyor.

Başrollerinde Edge of Tomorrow, A Quiet Place ve Sicario gibi filmlerde rol almış Emily Blunt ile Hızlı ve Öfkeli serisinde yer alan Dwayne Johnson’ın yer aldığı, nehir teknesi kaptanı Franks ve bilim insanı Dr. Lily Houghton’ın 20. yüzyılın başlarında geçen macerasını anlatan Jungle Cruise filmden ilk fragman paylaşıldı.

Aslında her iki oyuncu da Disney’e çok uzak isimler değil. Johnson, 2016 yılında çıkan Moana filminde Maui karakterine sesiyle can verirken Blunt, geçtiğimiz sene çıkan Marry Poppins Returns’te Marry Poppins’i canlandırmıştı. Uzun yıllardır Disney’in elinde bulunan Jungle Cruise için Karayip Korsanları ve Indiana Jones karışımı diyebiliriz.

Jungle Cruise filminin fragmanı:

Disney’in D23 fuarında konuşan Blunt, filmle ilgili olarak “Böyle bir filmin içerisinde olduğumuz için oldukça heyecanlıyız ve onur duyuyoruz çünkü ikimiz de Indiana Jones, Romancing the Stone’a hayran olarak büyüdük. Aynı ruhla böyle bir şeyin parçası olmak beni oldukça heyecanlandırıyor” ifadelerini kullandı.

Filmin yönetmenlik koltuğunda The Shallow, Orphan ve House of Wax gibi filmlerin yönetmeni Jaume Collet-Serra bulunuyor. Filmin yazar kadrosunu Glenn Ficarra, Michael Green ve John Requa oluşturuyor. Oyuncu kadrosunda Blunt ve Johnson’ın yanı sıra Jesse Plemons, Jack Whitehall ve Paul Giamatti gibi isimler yer alıyor.

Kaynak : https://ew.com/movies/2019/10/11/jungle-cruise-trailer-dwayne-johnson-emily-blunt/
21
6
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
21
6
3
2
1