Steam, Yanlışlıkla Just Cause 4'ü Duyurdu!

71
18
5
5
1
Açık dünya aksiyon oyunlara farklı bir soluk getirmiş olan Just Cause serisinin yeni oyunu, Steam'in oyunun reklamını yanlışlıkla yayınlamasıyla ortaya çıktı.

Oyun ve teknoloji dünyasının son senelerde adeta adına aşina olduğu bir durum tekrar yaşandı: Yanlışlıkla duyurmak. Firmaların duyuracakları yapım veya oyuna farklı bir şekilde ilgi çekmeye çalışması sonrası bu tip bir PR stratejisi izlenebiliyor.

Elbette bu kez yaşanan yine benzer bir stratejinin ürünü mü bilmiyoruz. Steam'e ilk giriş yaptığınız anda ortaya çıkan ve sizi yeni yapımlardan haberdar eden pencerede Just Cause 4'ün ön sipariş penceresi göründü.

Yukarıda da görebileceğiniz gibi bir ekranla oyuncuları karşılayan Steam, bu hatayı çok kısa bir sürede fark edip görseli sildi. Görsel yayındayken dahi, 'Click For Details' butonuna basıldığında herhangi bir içerikle karşılaşmıyordunuz.

Yanlışlıkla da olsa Just Cause serisinden bir haber almak bizleri sevindirdi. Açık dünya aksiyon oyunu konsepti artık her yana sıçramış olsa da Just Cause serisinde yapabildiğimiz çılgınlıkların haddi hesabı yok. Sizleri Just Cause 3'ün çılgın bir videosuyla baş başa bırakıyoruz.

Kaynak : https://kotaku.com/steam-ad-accidentally-reveals-just-cause-4-1826655588
71
18
5
5
1
Emoji İle Tepki Ver
71
18
5
5
1