Juventus'a Transfer Olan Cristiano Ronaldo, FIFA 19'u Krize Soktu

257
67
23
15
13
Ronaldo, FIFA 19'un çıkışına kısa bir süre kala Real Madrid'den Juventus'a transfer oldu. Bu durum, EA Sports cephesinde ciddi bir krize sebep olmuş durumda.

FIFA 17'de oyuna eklenen Alex Hunter modunda genç futbolcunun kariyerini 2 sezondur senaryo modunda oynuyoruz. FIFA 19'da da Alex Hunter modu devam edecek ve hikayenin birçok yerinde karakterimizin yolu Ronaldo ile kesişecekti. Ancak işler bir anda sarpa sardı.

2 sezondur Real Madrid'e transfer olmak isteyişi işlenen Alex Hunter muhtemelen bu sezon amacına ulaşarak Los Galacticos'a transfer olacaktı. Burada da Cristiano Ronaldo ile olan ilişkileri senaryo modunda işlenecekti. Ancak ani bir transfer ile Juventus'un yolunu tutan Ronaldo, ekibin bütün planlarını alt üst etti. Sorunlar bunla da sınırlı değil: Oyunun hemen hemen bütün afişlerinde Real Madrid formalı Ronaldo'yu kullanan EA Sports, bir de telif problemiyle cebelleşiyor.

Oyunun çıkışına bu kadar kısa bir süre kalmışken EA'in nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Afişler ve telif problemleri bir şekilde çözülebilir ama senaryo modundan Ronaldo'yu çıkarıp başka bir karakter entegre etmek için gerekli zaman yok. Transfer olayını Real Madrid'den Juventus'a kaydırmaları da hemen hemen imkansız; bu da bütün senaryonun değişmesi anlamına gelir. Seslendirmeler, animasyonlar derken işin içinden çıkılması imkansız.

Burada fikir jimnastiği yaparken bile çözüm üretmekte zorlandığımız bu durumu nasıl halledeceklerini bekleyip görmek durumundayız. Oyunun çıkış tarihinin biraz ötelenmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Bu arada FIFA19'la birlikte PES 2019'un nasıl olacağına dair hazırladığımız videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

257
67
23
15
13
Emoji İle Tepki Ver
257
67
23
15
13