Türkiye'deki Tüm "Evden Kaçış" Oyunlarını Tek Bir Çatı Altında Bulabileceğiniz Platform: Kaçış Merkezi

0
0
0
0
0
Son yılların en popüler gerçek oyunu olan evden kaçış oyunları için tüm Türkiye’de bulunan kaçış oyun merkezlerini gösteren Kaçış Merkezi ile hangi ilde ikamet ediyorsanız o ilde bulunan oyun noktasını kolayca bulabilirsiniz.

Türkiye’nin en büyük kaçış oyunları arşiv sitesi Kacismerkezi.com, hem evden kaçış oyunlarına hem de bu tür içerisinde yer alan Korku Evlerine hitap etmeye başladı. Açıldığı günden bugüne kadar tüm kaçış oyunlarını ücretsiz olarak ekleyen Kaçış Merkezi, yayın hayatının 15. ayına girerken Türkiye’deki 600’e yakın evden kaçış oyunlarının hepsini barındırıyor ve yenilerini de güncel olarak ekliyor.

Kaçış Merkezi, hem “Online Rezervasyon” sistemi hem de “Çağrı Hattı” sistemi üzerinden rezervasyon hizmetini gerçekleştirirken bu işlemler için her gün 10:00 – 02:00 saatleri arasında hizmet verebiliyor.

Örneğin herhangi bir kaçış evi hakkında merak ettiğiniz adres, fiyat, oyun kuralları ve oyun videosu gibi bilgilere, mekanlara ait sayfalarda basit ve kullanışlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Kaçış Merkezi’ne girdiğiniz anda sizleri “Şehir seçin” sayfası karşılıyor. Bu sayfa üzerinden bulunduğunuz şehri seçip kaçış evleri hakkında tüm detaylı bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Şehir sayfalarındaki mekanlar ilçe ve semt kategorilerine ayrılması sayesinde rahatlıkla seçim yapılabiliyor, dilerseniz rezervasyonunuzu online olarak yapıyorsunuz. Aynı zamanda 0506 126 00 09 “Çağrı Hattı” üzerinden rezervasyonunuzu gerçekleştirip mekanlar hakkında bilgi alabiliyorsunuz.

Bunun yanı sıra harita sistemi üzerinden geliştirilen servis ile sizlere en yakın oyunu bulma olanağı da sağlanıyor. Oyun bul sistemine girerek konumunuzun otomatik olarak algılanmasını sağlıyorsunuz ve oyunların size ne kadar uzaklıkta olabildiğini görüp yol tarifi bile alabiliyorsunuz.

“Türkiye’nin her yerinde kaçış oyunu var mı?” sorusuna cevap olarak Kaçış Merkezi diyebiliriz. Kaçış oyunlarının Yemek Sepeti konseptini yaratmaya çalışan bu sistemde tüm Türkiye’deki kaçış oyunları ve özellikle korku evi mekanlarını kolaylıkla bulabilir ve rezervasyon yapabilirsiniz. Kaçış Merkezi’nin kullanıcılardan yani kaçış oyunu severlerden beklediği ise gitmiş oldukları oyunlardan mutlu ayrılmak ve bu oyunlar hakkında site üzerinden tavsiyeler vermesidir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0