Kadın Twitch Yayıncısı Suzie, Dark Souls III'ü Hiçbir Darbe Almadan Bitirmeyi Başardı

41
10
8
1
1
Kadın Twitch Yayıncısı Suzie, Dark Souls III'ü Hiçbir Darbe Almadan Bitirmeyi Başardı
Kadın Twitch Yayıncısı Suzie; 8 aylık tecrübenin ardından Dark Souls III'ü en ufak bir darbe almadan, canlı yayında bitirmeyi başardı.

Çoğu oyun tutkununun kabul edeceği üzere Dark Souls III, kendine has tarzı ile zorluk seviyesi yüksek bir oyun. Bugün ise Suzie adlı bir Twitch yayıncısı zorluk seviyesini zirveye taşıyarak, kalburüstü bir oyuncunun bile kolay kolay başaramayacağı bir başarıya imza attı. Kadın oyuncu Suzie, 8 aylık emeğinin ve 1.200 saatlik deneyiminin ardından Dark Souls III’ü hiç bir darbe almadan bitirmeyi başardı.

Kadın oyuncuların da gayet başarılı olduğuna dikkat çekmek isteyen Suzie, konuyla ilgili açıklamasında “Erkeklerin yoğun olarak oynadığı bir oyunda, kadınların da başarılı olabileceğini kanıtlamak istedim. Biz de en az erkekler kadar iyi oynayabiliyoruz.” sözleri ile başarısının tüm kadınları daha da cesaretlendirmesini istedi.

28 yaşındaki Suzie’nin darbe almadan oyunu bitiren ilk kadın olduğunu kanıtlamak zor olsa da resmi anlamda bunu duyuran ilk kadın kendisi. Suzie’nin son denemesi başarılı bir şekilde virale dönüşerek kendisine 24 saat içerisinde tam 2000 yeni takipçi kazandırdı. Heyecanın zirve noktasına ulaştığı anlarda, zaman zaman darbe almanın eşiğine de gelse biraz da şansının yardımı ile kadın oyuncu emeğinin karşılığını aldı.

Oyunu en ufak bir darbe almadan başarılı bir şekilde bitiren Suzie, zafere ulaştığında göz yaşlarını tutamadı. Kendisini bu başarısı için tebrik ederken, bizler de oyun dünyasında daha fazla kadının ismini, oyun becerileri ile duyabilmeyi umuyoruz.

Kaynak : https://kotaku.com/dark-souls-streamer-hadnt-seen-a-woman-do-a-no-hit-run-1826750061
41
10
8
1
1
Emoji İle Tepki Ver
41
10
8
1
1