Kafa Topu 2, Kendi Rekorunu Kırarak Günlük 2 Milyon Tekil Kullanıcıya Ulaştı

40
14
7
5
2
Kafa Topu 2, Kendi Rekorunu Kırarak Günlük 2 Milyon Tekil Kullanıcıya Ulaştı
Masomo ekibi tarafından geçtiğimiz aylarda yurt dışında ve sonrasında Türkiye’de yayınlanan Kafa Topu 2, kısa sürede uluslararası başarılara imza attı. Günlük 2 milyon tekil kullanıcıya ulaşan oyun, dünyanın farklı bölgelerinde popüler olmaya devam ediyor.

İzmir’de kurulan ve Online Kafa Topu ile büyük bir kitleye seslenen Masomo, Kafa Topu 2 ile Nisan ayından bu yana her geçen hafta kendi rekorunu kırıyor. İlk oyunun devamı niteliğindeki Kafa Topu 2 ile günlük 2 milyon tekil kullanıcıya ulaşan şirketin projeleri büyüyor. 

Masomo, Kafa Topu 2 için özellikle Dünya Kupası döneminde verdiği televizyon reklamları sayesinde Türkiye’de ciddi bir kullanıcı kitlesine ulaştı. Nitekim oyunun Türk kullanıcıları genel kitlenin sadece %40’ını oluşturuyor. Türkiye’nin ardından Kafa Topu 2’nin en popüler olduğu ülkeler ise sırasıyla Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya, Brezilya, İtalya ve Arjantin.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’deki sürümü için Ercan Taner ile spikerlik anlaşması imzalayan Masomo, artık Türk kullanıcılara maç anlatımlı oyun deneyimi sunuyor. Kafa Topu 2’nin tek başarısı, günlük tekil kullanıcı sayısı da değil. Oyun uygulama mağazalarından toplam15 milyon kez indirilmiş durumda. 

Şu anda İzmir’de 30 kişilik ekibiyle yeni bir ofise geçmeye hazırlanan Masomo, Ekim ayında İstanbul’da da bir ofis açacak ve ekibini genişletecek. 2019 yılı içinde İngiltere’nin başkenti Londra’da uluslararası ilk ofisini açmayı planlayan şirket, toplamda 65 kişilik bir kadroya sahip olacak. Sırada ise Kafa Topu 2 ile popülerleşen tarza sahip bir basketbol oyunu var. 

Kafa Topu 2’yi hemen indirip oynamak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz, iyi eğlenceler :)

40
14
7
5
2
Emoji İle Tepki Ver
40
14
7
5
2