Kafa Topu 2, Son Güncellemeyle Adeta 'Kafa Topu 2.5' Oldu: İşte Gelen Bütün Yenilikler

79
25
5
3
2
Kardeş şirketimiz Masomo’nun bütün dünyada ses getiren mobil oyunu Kafa Topu 2, bu zamana kadar yapılan en önemli güncellemelerinden birisini aldı. Karakter geliştirmeden yeni karakter paketlerine, daha doğru rakiplerin eşleşmesine olanak tanıyan yeni sisteme gelin birlikte bakalım.

İzmo çatısı altından çıkıp önce dünyaya açılan, ardından Miniclip ortaklığıyla dünyanın en büyük mobil oyun markalarından biris haline gelen Kafa Topu 2, adeta yepyeni bir oyun haline geldi. Oyunculara kulak veren Masomo ekibi, yaptıkları güncellemeyle sadece bazı önemli noktaları geliştirmekle kalmadı. Oyun adeta Kafa Topu 2.5 haline getirildi.

Daha hızlı ve daha doğru bir rakip eşleştirme sistemi, maçın oyuncusu özelliği, yeni karakter geliştirme ekranı ve burada kullanabileceğiniz yeni karakter paketleri son güncellemeyle aktif edildi. Yapılan güncellemenin ardından Kafa Topu 2, Apple’ın uygulama mağzası App Store’da “featured” etiketiyle dünyanın her köşesindeki oyunculara önerildi. Google Play Store’da ise “En Popüler Ücretsiz Oyunlar” sıralamasında lider konumda yer alıyor. 

Şimdi gelin Kafa Topu 2’ye gelen yeni özelliklere birlikte bakalım.

1. Karakter Geliştirme ekranı:

karakter geliştirme

Artık Kafa Topu 2'de sahip olduğunuz karakterlerin yeteneklerini arttırmak için onları geliştirebiliyorsunuz. Karakter geliştirme ekranındaki özelliklerin kilidini açmak için karakter kartlarını toplamanız gerekiyor. Her geliştirmede ise bir üst seviyedeki yeteneklere kavuşmak mümkün oluyor.

Yeni sistemde karakterlere özel yetenek kartları da atayabiliyorsunuz. Zıplama, şut, boyut ve karakter hızlarını ayrı ayrı geliştirmek için bu yetenek kartlarını kullanabiliyor, özel güçlerin yeniden kullanılmasını sağlayabilecek kartlar ekleyebiliyorsunuz. Ek olarak daha fazla altın ve taraftar kazandırma kartları da yeni güncellemeyle oyuna eklendi.

kafa topu 2 karakter geliştirme

Artık gerçekten iyi bir Kafa Topu 2 oyucusuysanız, gücünüzü oyuna daha çok yansıtabiliyorsunuz. Elbette bu durum oyuna yeni başlayanların keyfini kaçırmıyor, çünkü gerçekten de düşünerek hareket ederseniz, oyuna yeni başlasanız bile kısa süre içinde kendinizi belli edebilirsiniz. Kısaca Kafa Topu 2'de bireysel yetenekleriniz artık daha da ön planda.

Kart paketlerinden çıkan her kart artık oyuncular için daha değerli ve işe yarar. Bunun sebebi ise kartların farklı karakterlere özel olarak oluşturulması. Kısaca kartlarınızı saklayıp ilerleyen zamanlarda, istediğiniz karakterde kullanmanız mümkün olacak.

2. Yeni Karakter Paketleri:

karakter geliştirme

Oyundaki eski karakter paketleri önemli ölçüde yenilendi. Artık karakter geliştirme sistemine uygun, kendi yeteneklerinizi ortaya koymanız için size destek olacak karakter paketleri var. Ayrıca eskiye nazaran daha fazla kart çıkan yeni paketlere gün geçtikçe yenileri de eklenecek. 

Önümüzdeki dönemde Kafa Topu 2'da kullanabileceğiniz, sınırlı zaman dilimlerinde geçerli son derece özel kartlar görebilirsiniz, bizden söylemesi :) 

3. Yeni Nesil Rakip Eşleştirme Sistemi:

kafa topu 2 güncelleme

Evet karakter geliştirme, karakter kartları ve yetenekler tamam da ne olacak bu eşleştirme sistemi? Son güncellemeyle bu sorun da çözüldü. Artık karşınıza sizden daha güçsüz bir oyuncu çıkarsa bilin ki gerçekten de başarılı olduğu için çıkmıştır. Yani eşleştirmedeki denge, karakterlerinizin gelişmişlik seviyesinden çok yine bireysel yeteneklerinize bağlı.

Peki yeni nesil eşleştirme sistemi nasıl çalışıyor? İlk olarak size en yakın güce ve beceri seviyesine sahip rakipler belirleniyor. Eğer eşit seviyede rakibiniz yoksa kıstaslar yavaş yavaş genişletiliyor. Böylece size en yakın özelliklere sahip oyuncularla karşılaşıyorsunuz. Ayrıca yeni eşleştirme sistemi, eskisinden 3 kat daha hızlı.

event character

Eğer oyuna yeni başlayanlar arasındaysanız endişelenmenize gerek yok. Zira güçlü bir oyuncuyla değil, kendiniz gibi yeni başlayanlarla eşleşiyorsunuz. Ayrıca eğer seri galibiyetler elde ederseniz, artık bilgisayarla karşılaşma zorunluluğunuz ortadan kalkıyor. Seri galibiyet elde ettikçe karşınıza çıkan gerçek oyuncular, sizi daha çok zormalamaya başlıyor. 

4. Maçın Oyuncusu (Player of the Match):

maçın oyuncusu

Yeşil sahalardan da hatırlayacağınız üzere "Maçın Oyuncusu" olarak seçilenler, ekstra ödüllere kavuşurlar. Bu sistem Kafa Topu 2 için de aynı şekilde işliyor. Maçın oyuncusu seçilirseniz, içerisinde hem nadir hem de fazlasıyla işe yarar kartların bulunduğu paketlere sahip oluyorsunuz. Ayrıca daha fazla altın ve daha fazla taraftar da cabası...

Her Maçın Oyuncusu ödülünde 4 kart bulunuyor ve bu 4 karttan birisi de “kırmızı kart” olarak karşınıza geliyor. Eğer kırmızı karta yakalanırsanız, son elde aldığınız ödülleri kaybetme riskiniz var. Yine de kurtarmak için bir seçeneğiniz olacak. İşin sırrını çözenler çoktan karakterlerini geliştirdi bile :) 

Bonus: Kafa Topu 2 Menajer Sistemi yakında geliyor!

kafa topu 2 menajer

Artık oyuncuların kendi menajerlerini kiralayabilecekleri yeni bir sistem geliyor. Her 24 saatte bir yeni kontrat imzalama yoluyla sürekli olarak kişisel menajerlere sahip olabileceksiniz. Peki menajer sisteminin oyunculara getirisi ne olacak? Eğer bir menajere sahip olursanız daha fazla taraftar kazanma imkanınız olacak. Ayrıca menajerler de kendi içlerinde geliştirilebilecekler, geliştikçe sözleşme süreleri boyunca daha fazla ekstra taraftar kazanma imkanı sunacaklar. Süresi dolan bir menajerle sözleşme yenilenmezse anlaşma iptal olacak, oyun içinden dilediğiniz zaman kendi menajerinizi kiralayabileceksiniz.

Mega Bonus: Masomo'nun yeni basketbol oyunu yolda!

()

Kafa Topu 2 ile futbolun oldukça eğlenceli bir versiyonunu dünyaya tanıtan Masomo, gözünü banşlara da dikti. 2020'nin ilk çeyreğinde gelecek yeni basketbol oyunu için çalışmalar tm hızıyla devam ediyor. 

Basketbol oyununun resmi adı henüz açıklanmış değil. Ancak planlanan takvime göre önümüzdeki yılın ilk aylarında Play Store ve App Store üzerinden oyunculara sunulacak. Yeni oyun hakkında detaylar netleştikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Gelişmeleri daha yakından takip etmek için Masomo Instagram ya da Kafa Topu 2 Instagram hesaplarını takip edebilirsiniz.

Yeni güncellemelerle daha da eğlenceli ve sürükleyici hale gelen Kafa Topu 2’yi indirmek için aşağıdaki bağlantılara dokunmanız yeterli:

79
25
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
79
25
5
3
2