Kafasına Televizyon Takan Bir Adam, Kapıların Önüne Televizyon Bırakıp Kaçtı (Video)

38
14
3
2
0
Bir gün aniden kapıyı açtığınızda karşınızda beklenmedik bir şey görseniz tepkiniz ne olurdu? Belki pahalı bir şey gördüğünüz zaman sevinebilirsiniz ancak Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan olay biraz daha ilginç oldu.

Amerika Birleşik Devletleri Virginia'da her gün göremeyeceğiniz türden bir olay yaşandı. Kafasına televizyon geçiren bir adam, evlerin girişlerine televizyon bırakarak oradan uzaklaştı.

ABC News'un haberine göre iki gün önce Henrico'da yaşayan insanlar, evlerinin önünde eski televizyonlarla karşılaştı. Açıklanan bilgilere göre 60 evin bu şekilde bir 'hediye' aldığı söyleniyor.

Kapı zili üstüne yerleştirilmiş güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kafasında küçük bir televizyon olan adam, eski olan televizyonları insanların kapılarının önüne bıraktıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi oradan uzaklaşıyor. Dün NBC'nin ortağı WSLS 10'da yayınlanan videoda tüm olay görülebiliyor.

Ev sahibi, CBS ortağı WTVR-TV'ye verdiği röportajda "TV Noel Baba olarak bilinmek istiyor. Bunun arkasında başka hiçbir sebep göremiyorum. Yalnızca amaçsız bir şaka. Eski, tüplü, 13 inçlik bir televizyonumuz oldu" ifadelerini kullandı.

Olayı daha da ilginç hale getiren noktaysa televizyon Noel Baba'sı olarak adlandırılan kişinin tek çalışmadığı gerçeği oldu. Görüntüleri inceleyen polis, tüplü televizyona benzer bir maske takan kişinin tek çalışmadığını, farklı kişilerin farklı alanlara televizyon bıraktığını belirtti.

Bu durum Virginia eyaletinde ilk kez yaşanmıyor. Benzer bir olay 2018 yılında meydana gelmişti ve 20'nin üzerinde televizyon kapı girişlerine bırakılmıştı.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/guy-with-a-tv-for-a-head-keeps-leaving-free-tvs-on-peoples-porches/
38
14
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
38
14
3
2
0