Vestel, Türkiye’deki İlk ‘Teknolojik’ Kafelerini İstanbul’da Açtı

6
1
0
0
0
Artık kafe işine de giren Vestel, Türkiye’deki ilk teknolojik kafesini İstanbul’da ‘Kafe Vesto’ ismiyle açtı.

Bugün Vestel’den yeni bir teknolojik ürünün duyurusu ile değil, giriştikleri çok farklı bir konsept hakkında bahsedeceğiz. Türkiye’nin önemli teknoloji şirketlerinden olan Vestel, ilk teknolojik kafelerini Kafe Vesto adıyla İstanbul’da açtı. 

İlk olarak İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Ihlamurdere Caddesi ve Kavacık’ta açılan bu kafelerin amacı ise ziyaretçilerin Vestel ürünlerini daha yakından tanımalarını ve deneyimleyebilmelerini sağlamak. Kafe Vesto’ya gelen müşteriler bir yandan çayını - kahvesini içerken, bir yandan da Vestel üretimi olan cihazları kullanabilecekler.

Bazı örneklerine yurt dışında da rastladığımız bu konseptle ilgili konuşan Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, "Mağazalara giden müşteriler genellikle bir ürün satın alma psikolojisine giriyor. Bu da onları rahat hissettirmiyor. Kafe Vesto'larla bu algıyı değiştirmek istiyoruz. Müşteriler gelsinler, çay veya kahvelerini içsinler. Ücretsiz olarak internete bağlansınlar. Vestel ürünlerini tanısınlar ve denesinler" açıklamalarında bulundu.

6
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
0
0
0