Kağıt Benzeri Taşınabilir Güneş Paneli Sayesinde, Telefonunuz Hiç Sarjsız Kalmayacak!

64
3
3
2
1
Dış mekanlarda şarj problemine çözüm olarak ince ve hafif portatif güneş panelleri alternatif taşınabilir şarj cihazı olarak piyasada yerini alacak. Akıllı tasarımıyla daha şimdiden gereken finansmanın yarısını topladı.

Vaktinin çoğunu seyahat ederek geçirenler için mobil cihazları şarj etmek, yaşanan en büyük sorunlardan biri. Bu küçük portatif güneş panelleri, seyahat esnasında cihazları şarj etmek için popüler bir seçenek haline geliyor. Solar şarj cihazı az yer kaplayan, sırt çantanızda taşıyabileceğiniz akıllı tasarıma sahip ve uzun süreli şarj imkanı sağlıyor.

Soul Solar Scroll, bu hafta başında Kickstarter'da piyasaya sürüldü. Cihazın üretime geçmesi için elde edilmesi gereken finansmanın neredeyse yarısını bir hafta içinde topladı. Solar Scroll, hareket halindeyken mobil cihazların şarj problemine hafif ve kolay bir çözüm olarak tasarlandı. 5,400 mAh batarya ve hızlı şarjlı bir USB portuna sahip cihaz, 1 ya da 2 kez akıllı telefonunuzu şarj etmek için yeterli.

Piyasa da birçok taşınabilir şarj şekli mevcut, Soul Solar Scroll’u  bunlardan ayıran ise cihazın güneşten enerji toplamak için rulo haline getirilebilen ince, esnek ve hafif bir fotovoltaik malzemeden yapılmış olması. 5 watt’a kadar enerji üretebileceği iddia edilen portatif güneş paneli, güneş enerjisiyle 5 – 6 saatte şarj olabilecek.

Soul Sollar Scroll'un tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/outdoors/soul-solar-panel-charger/?utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds#/3
64
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
64
3
3
2
1