Kamerasıyla Devrim Yaratacak Huawei Mate 9'un Teknik Özellikleri Sızdı!

0
0
0
0
0
Huawei'nin 5 dakikada %50 şarj olacağı söylenen ve Leica lensli çift kamerasıyla kamera konusunda iddialı olacak akıllı telefonu Huawei Mate 9 sızdırıldı.

Huawei P9 modeli ile oldukça iddialı bir şekilde piyasaya giriş yapan ancak marka bilinirliği ve fiyat gibi kriterler nedeniyle ülkemizde pek de yoğun ilgi göremeyen Huawei, birçok pazarda kendisini zirveye taşıyabilecek iddialı bir telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Huawei'nin üst seviyedeki rakipleriyle kafa kafaya geleceği yeni akıllı telefonu Huawei Mate 9'un teknik özellikleri sızdırıldı. Cihaz özellikle kamerası ve şarj süresiyle dikkat çekiyor.

Huawei Mate 9 Teknik Özellikleri

Sızıntılara göre 5.9 inçlik Full HD çözünürlüklü ekrana sahip olan Mate 9, gücünü Huawei'nin kendi işlemcisi olan Hi-Silicon Kirin 960'den alıyor. Cihaz fiyatına göre 4GB RAM / 128GB depolama alanı ya da 6GB RAM / 256GB depolama alanı olmak üzere iki farklı şekilde satın alınabiliyor.

8MP çözünürlüklü ön kamerasının yanı sıra biri 20MP biri de 12MP çözünürlüklü çift Leica lensli arka kameraya sahip olan Huawei Mate 9, P9 cihazından daha iddialı fotoğraflar çekecek. Ancak Huawei P9 başarılı fotoğraflar çekebilse de video konusunda yazılımdan dolayı beklenen başarıyı gösteremiyordu; Huawei'nin kamera yazılımı konusundaki hatalarını da bu cihazında düzeltmesi gerek.

Ne zaman cihaz tanıtılacak?

Henüz resmi olarak duyurusu yapılmayan Huawei Mate 9, artık hakkında birçok detayın ortaya çıkmasıyla birlikte tahminler üzerine Kasım ayının ortalarında resmi olarak tanıtılacak. Cihazın fiyatına ilişkin net bir bilgi olmasa da sızıntı paylaşan bazı kaynaklar cihazın ABD'de 585 dolardan başlayan fiyatlarla satılacağını söylüyor. Yani şimdiden eğer ülkemize gelirse cihazın 2000TL'nin üzerinde satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0