Uzun Pil Ömrü ve Kapaklı Telefonları Özleyenler İçin: Alcatel GO Flip V

26
4
3
2
2
Belli bir yaşın üstündeki okurlarımız zamanında kullanılan kapaklı telefonları hatırlayacaktır. Bu telefonların kendine has bir havası vardı. Özellikle konuşma sonrası telefon kapatılırken telefonun kapağını farklı “artistik” şekilde kapatanlar olurdu. İşte o günleri özleyenler için günümüz teknolojisini de içerisinde barındıran bir telefon çıktı.

Birkaç hafta önce TCL Communication, Alcatel GO Flip V adını verdiği telefonunun duyurusunu yaptı. Şirket, bu telefonda modern teknolojiyi ve eski dönem kapaklı telefonları birleştiriyor. GO Flip V’nin tuş takımında büyük butonlar bulunurken ayrıca cihazda basit bir ara yüz, yüksek kalitede ses, WiFi çağrı desteği, renkli iç ekran ve dış tarafında ön izleme ekranı yer alıyor.

Alcatel GO Flip V, mobil kablosuz erişim alanı fonksiyonuna da sahip; yani bu cihaz tabletler için internet erişim noktası olarak da kullanılabilir. Telefonun iç tarafında 2,8 inçlik LCD ekran bulunuyor ve bu ekran e-postaları, mesajları ve telefon numaralarını gösteriyor. 1,44 inç boyutundaki dış LCD ekranda ise gelen çağrılar görülebiliyor.

Alcatel GO Flip V

Telefonun özelliklerine bakacak olursak cihaz, gücünü dört çekirdekli bir işlemciden alıyor. Telefonun bataryası 6,5 saatlik konuşma süresi sonunda biterken cihaz hiç kullanılmadığı taktirde bu süre 12,5 güne çıkabiliyor. GO Flip V’de ayrıca TTY (işitme problemi olanlar için kullanılan bir mod) gibi erişilebilirlik özellikleri de bulunuyor.

Tüm bunlara ek olarak Alcatel GO Flip V’de iki megapiksel değerinde fotoğraf ve video çekimi için kullanılabilecek bir kamera bulunuyor. Bu kamerayla 720p’lik yüksek çözünürlüklü video çekimi gerçekleştirilebiliyor. Telefona ayrıca SD kart da takılabiliyor.

Kaynak : https://www.zdnet.com/article/alcatel-go-flip-v-announced-a-modern-flip-phone-for-those-who-want-long-battery-life-and-big-buttons/
26
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
26
4
3
2
2