Karşınızda En Farklı Cosplay Çalışması: Başörtülü Captain America!

1
0
0
0
0
Cosplay dünyasında yer alan Hijabi Hooligan lakaplı genç müslüman kadının hazırladığı Captain America cosplay çakışması dikkat çekiyor.

Özellikle E3, Comic-Con, Gamescom gibi fuarlarda fazlasıyla gördüğümüz, birçok oyun, anime ve çizgi roman severler tarafından ana karakterin kılığına girilme çalışması olarak nitelendirebileceğimiz cosplay dünyasında ilk defa bu kadar farklı ve güzel bir çalışma görüyoruz.

Hijabi Hooligan lakabını kullanan başörtülü ve müslüman genç kadının hazırlamış olduğu Captain America cosplay çalışması Gizmodo başta olmak üzere birçok internet medyasında yer buldu.

Normalde akıllarda çok daha farklı olması beklenen Kaptan Amerika’nın bu tarz bir cosplay çalışması şeklinde yapılması oldukça farklı ve bir o kadar da güzel olmuş. Yukarıda görebileceğiniz fotoğraftan yapılan çalışmayı görebilirsiniz.

Tabii çalışma hakkındaki görüşünüzü de bizlere iletmeyi unutmayın. Şahsen oldukça beğendiğimi söylemem gerek. Ayrıca aşağıdan da ta geçen sene katıldığımız Gamescom'daki cosplay maceramızı takip edebilirsiniz

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0