Karşınızda Likit Metal Gövdesiyle Hem Şık Hem Dayanıklı Telefon: iMan Victor

0
0
0
0
0
Likit metal gövesiyle hem görsel anlamda hem de dayanıklılık anlamında başarılı olan iMan Victor isimli telefon tanıtıldı.

Bugüne kadar genellikle Çinli akıllı telefon üreticileri genellikle Apple ya da Samsung gibi markalara benzer tasarımlarla karşımıza çıktığı için eleştirilse de, aslında Çin'de de tasarım anlamında başarılı ürünler ortaya koyan birçok üretici yer alıyor. Ancak bu seferki biraz daha farklı.

Daha önce adını hiç duymadığımız iMan isimli Çin menşeili üretici, iMan Victor adındaki cihazıyla daha ürününü piyasa sürmeden kendinden söz ettirmeyi başardı. iMan Vector isimli cihazın en önemli özelliği ise hem lüks, hem dayanıklı hem şık tasarımlı hem de uygun fiyatlı bir cihaz olarak karşımıza çıkması.

Tamamen likit metal gövdeye sahip olan iMan Victor, tasarımıyla kendine hayran bırakıyor. Ayrıca likit metalin standart alüminyum ya da metal kasalara göre gösterdiği dayanıklıkla da öne çıkan cihaz, klasik akıllı telefonlara göre daha dayanıklı.

Cihazın özellikleri neler?

IP67 sertifikasıyla suya ve toza karşı da dayanıklık gösteren iMac Victor, tasarım anlamında lüks olsa da teknik özellikleriyle orta seviye bir cihaz. Cihaz gücünü MediaTek'in Helio P10 işlemcisinden alıyor. Cihazda 3GB RAM ve 32GB depolama alanı bulunuyor. Ayrıca 5 inçlik ekranı olan cihazın arka kısmında bir de parmak izi okuyucu bulunuyor.

İlk söylenenlere göre cihaz 249 dolar fiyatıyla Çin pazarındaki yerini alacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0