Kasırgadan Korumak İçin Arabasını Evinin Salonuna Sokan Amerikalı

1
0
0
0
0
Matthews Kasırgası'nın bir sonraki durağı olması beklenen Amerika'nın Florida eyaletinde bir vatandaş, aracını kasırgadan korumak amacıyla evinin salonunda saklıyor.

Karayipler'i feci şekilde vuran Matthew Kasırgası, yönünü Amerika’nın Florida eyaletine çevirmiş durumda. Yetkililerin yanı sıra, vatandaşların da kasırganın yol açması muhtemel kayıpları en aza indirmek adına bir dizi önlem aldığı bölgede, ilginç de bir olay yaşanmış.

Kasırganın yönünü çevirdiği Florida Eyaleti’nde insanlar, evlerinin pencere ve çatılarını sağlamlaştırmak ve erzak depolamak gibi can güvenliğine dair önlemlerden sonra, önceliği araçlarına vermekteler. Hemen hemen herkesin arabalarını kapalı garajlarda tutmaya özen gösterdiği eyalette bir aile ise ilginç bir yol tercih etmiş. 

Evlerinin salonlarına soktukları aracın fotoğrafları, komşuları tarafından Twitter’da paylaşılan ailenin, aracı evlerinin salonuna sokabilmek için iki adet güçlü rampa kullandığı görülüyor.

Matthews kasırgası bugüne dek maalesef çok sayıda can ve mal kaybına sebep oldu. Bakalım arabalarını salonlarına sokacak kadar tedbirli olan Amerikalılar bu kasırgayı nasıl atlatacaklar.

Kaynak : https://www.yahoo.com/news/someone-parked-car-living-room-165524063.html
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0