Katherine Langford’un Avengers: Endgame’deki Sahnelerinin Neden Kesildiği Açıklandı

42
19
11
6
5
Avengers: Endgame filminin kadrosunda bulunan 13 Reasons Why dizisinin yıldızı Katherine Langford’un sahnelerinin neden kesildiği, filmi çeken Russo Kardeşler tarafından açıklandı.

Avengers: Endgame gösterime girdi ve çok büyük bir gişe rakamına ulaştı. MCU’nun 22 filmlik dönemini toparlayan bu filmde, Netflix’te yayınlanan 13 Reasons Why dizisinin yıldızı Katherine Langford da rol alacaktı.

Dikkat: Açıklama, filmi izlemeyen kişiler için spoiler barındırıyor.

Genç yıldızın kadroya katılmasının ardından pek çok teori ortaya atılmış ve Langford’un karakterinin kim olduğu merak konusu olmuştu. Yeni bir kahramanı oynayacağı, genç Black Widow’u canlandıracağı, Tony’nin kızını oynayacağı gibi pek çok teori ortaya atılan karakter hakkındaki gerçeği Russo kardeşler açıkladı. Filmin yönetmenliğini yapan Russo kardeşler, MTV’nin Happy Sad Confused adlı podcastinde karakterin sahnelerinin neden kesildiğini açıkladı.

Açıklamaya göre ilk fikirlerden bir tanesi, Tony Stark’ın Thanos ve ordusunu durdurduktan sonra, tıpkı ilk filmde Thanos’un başına gelen gibi soul stone’un içine çekildiği bir son içeriyordu. Bu gerçeklikte Tony, kızı Morgan’ın yetişkin haliyle karşılaşacaktı. Bu sahneyi test izleyicileri de gördü ancak yetişkin Morgan ile bağ kuramadılar ve kafaları karıştı.

Joe Russo’nun belirttiği üzere Thanos, Infinity War filminde bu “metaforik bekleme istasyonuna” gitmiş ve Gamora’nın çocukluk haliyle karşılaşmıştı. Çocuk Gamora’yı filmde flashback sahnesinde gördüğümüz için seyirciler bağ kurabilmişti. Anthony Russo, Tony’nin kızının yetişkin haliyle duygusal bir bağ kuramadıklarını söylediler. Duygusal anlamda etkilemeyen bu sahne, bu nedenle filmden çıkarıldı.

Russo kardeşler en başta böyle bir sahne koymalarının sebebini ise Tony’ye kızının onu affettiğini göstermek için yaptıklarını söyledi. Tabii bu kadar kalabalık ve karışık bir filmde bütün fikirler perdeye yansımıyor. Tony’nin vedası ise hologram teknolojisi ve filmin en meşhur cümlelerinden olan “I love you 3000” ile gerçekleştirildi.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/entertainment/news/katherine-langford-avengers-endgame-morgan-stark-future-role-cut-russo-directors-2034012
42
19
11
6
5
Emoji İle Tepki Ver
42
19
11
6
5