Katılan Geliştiricilere Akılalmaz Ödüller Veren Dünya Çapındaki Bu Anket Sizi Bekliyor!

12
6
5
4
0
Uygulama geliştiriciliği dünyanın en gözde mesleklerinden birisi haline geldi. Bir geliştiriciyseniz ya da geliştirici olmak istiyorsanız, dünyadaki diğer meslektaşlarınızın neler kullandıklarını, hangi teknolojileri tercih ettiklerini bilmeniz çok faydalı olacaktır. Öyleyse bu ankete katılıp, birbirinden güzel hediyeleri kazanma fırsatı da yakalayabilirsiniz.

Küresel geliştiriciler dünyasındaki yerinizi hiç merak ettiniz mi? İş dünyasının en çok ve en hızlı değişim yaşayan sektöründe boy göstermek için dünyayı tanımanız gerekiyor. Bunun için SlashData tarafından düzenlenen bir araştırma anketi, dünyanın her yerinden 25.000 geliştiricinin katıldığı bir çalışmayla eşsiz bilgi havuzu oluşturuyor. Her yıl düzenlenen araştırmanın 2018 ayağı için başlangıç işareti verildi.

Eğer bir geliştiriciyseniz, olmak istiyorsanız ya da bu alanda faaliyet gösteren bir şirketin sahibiyseniz, Ağustos 2018’de yayınlanacak final raporu sizin için yıl boyunca bir rehber olacaktır. Elbette rapora ulaşmak için birazdan ödüllerinden de bahsedeceğimiz anketi doldurmanız şart. 

Çalışmanın içerğinden söz etmek gerekirse geliştiricilerin mobil, masaüstü, AR ve VR teknolojileri, makine öğrenimi, veri bilimi, web, arka plan uygulamaları ve oyunlar hakkındaki düşünceleri merak ediliyor. Bu alanlarda faaliyet gösterirken kullanılan en yeni teknolojiler paylaşılıyor, böylece katılan herkes ortak bir bilgi kaynağına sahip oluyor. 

Ankete katılırsanız, aşağıdaki ödülleri kazanma şansı da elde ediyorsunuz:

  • Webtekno takipçisi geliştiricilerden birisine özel 100 dolar değerinde yazılım lisansı veya bir şanslı kazanan için aynı değerde Amazon kuponu
  • Bir Lenovo Yoga Tab 3 10, 
  • Bir iPhone X
  • Bir Samsung Galaxy S9 Plus
  • Bir HTC Vive Pro
  • Katılan herkese Ağustos 2018’de yayınlanacak 15. State of the Developer Nation raporu

SlashData anket gibi sıkıcı bir süreci eğlenceli hale getirmek için kişisel karakterinizi yaratma fırsatı sunuyor. Katılmak için buraya tıklamanız yeterli dostlar, takipte kalın :)

Kaynak : https://s.developereconomics.com/en-gb/
12
6
5
4
0
Emoji İle Tepki Ver
12
6
5
4
0