Apple Hayranlarını Heyecanlandıracak Katlanabilir iPhone Konsept Tasarımı

22
9
5
1
1
Akıllı telefon üreticileri son dönemde katlanabilir telefonlarıyla ortaya çıksa da, Apple'dan henüz somut bir hamle gelmedi. Bir tasarımcı, katlanabilir iPhone beklentilerine karşılık olarak konsept tasarımı paylaştı.

Apple, katlanabilir telefon çalışmalarıyla ara ara gündeme gelse de, çalışmalarını her zaman olduğu gibi ağırdan alıyor. Cupertino merkezli teknoloji devi, Samsung, Motorola ve Huawei gibi katlanabilir telefonlarıyla gündeme gelen üreticilere ayak uydurma konusunda hiç endişe duymuyor.

Analistler, Apple'ın katlanabilir iPhone üzerinde çalıştığını ve 2021 yılında lansman yapacağını söylüyor. Samsung o zamana kadar 3. Galaxy Fold telefonunu çıkaracak ve ilerleyen yıllarda katlanabilir telefonların yükselip yükselmeyeceği konusunda daha iyi bir fikrimiz olacak. Apple ise muhtemelen katlanabilir teknolojiyi yine rakiplerinden daha sonra benimseyecek ve Android rakiplerini zorlayacak yeniliklerle sunacak.

Konsept cihaz tasarımları yapan Ben Geskin, katlanabilir iPhone'lar için sabırsızlanan Apple hayranları için 'keşke çıksa da alsak' dedirtecek bir tasarım yaptı. Tasarımcının konsepti, şirkete ilham kaynağı olabilecek kadar başarılı görünüyor.

Katlanabilir ekranlı iPhone Fold'un böyle görünmesi bekleniyor

katlanabilir iphone konsept tasarımı

Geskin'in Twitter üzerinden paylaştığı konsepte ek olarak paylaşımda, "Apple Pencil destekli ~ 8 inç ProMotion ekranlı iPhone Fold'u gerçekten istiyorum." ifadesine yer verdi. Açıldığında büyük bir ekrana sahip olan katlanabilir iPhone, katlandığında ortaya çıkan geniş ön ekranı yine telefon olarak kullanılabiliyor.

Cihaz, konsept sızıntılarına ve kullanıcıların beklentilerine göre tasarlandı ve Geskin'in iPhone Fold'u Apple'ın tasarımlarını önemli ölçüde yansıtıyor olabilir. Şirket, esnek ekranlarla ilgili bazı tasarımlar için patent aldı ve katlanabilir iPhone'a olan ilgi şimdiden yüksek görünüyor.

Samsung Galaxy Fold'un sıkıntılı lansmanının ardından Apple, acele etmiyor ve şirketler esnek ekranlardaki çalışmalarını tamamlayana kadar bir süre daha bekleyeceğiz gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.cultofmac.com/672238/foldable-iphone-concept-ipad-vision-apple-future/
22
9
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
22
9
5
1
1