Kavga Bitmiyor: UBER Sürücüsü 3 Taksicinin Saldırısına Uğradı (Video)

56
2
2
1
1
Kavga Bitmiyor: UBER Sürücüsü 3 Taksicinin Saldırısına Uğradı (Video)
Benzin almak için akaryakıt istasyonuna giren UBER sürücü, kendisini takip eden 3 taksicinin saldırısına uğradı. Direkt olarak polise giden sürücü, saldırganlardan şikayetçi oldu.

ABD menşeli uluslararası VIP taşımacılık servisi UBER’e yasak geldi gelmesine ancak tartışmalar ve kavgalar bitmek bilmiyor. İstanbul Maltepe'de bir akaryakıt istasyonuna yakıt almak için giren UBER şoförü, istasyona bir taksi ile gelen 3 kişi tarafından darp edildi.

Öncelikle UBER şoförünü araçtan çıkarmaya çalışan saldırganlar, bu konuda başarılı olamayınca şoföre açık olan araç camından saldırdı. Camdan içeri sarkan saldırganlar, sürücüyü yumrukladı ve tehdit etti.

İstasyondan hızla uzaklaşan UBER şoförü direkt olarak polise gitti ve saldırganlardan şikayetçi oldu. Saldırganlar, UBER şoförü istasyondan ayrıldıktan sonra bir süre daha istasyonda beklemeye devam ettiler.

Polis şimdi UBER şoförüne saldıran üç kişiyi arıyor. Saldırganların UBER şoförünü darp ve tehdit ettiği anlar akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak : https://www.haberturk.com/tv/burasi-turkiye/video/3-kisi-surucuyu-darp-etti-iste-uber-surucusune-boyle-saldirdilar/514324
56
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
56
2
2
1
1