Kavgada Bile Söylenmez: LG, Note 7 Patlamasıyla Alakalı Mesajında Samsung'u Sağlam Gömdü!

0
0
0
0
0
Samsung’un başını büyük derde sokan Note 7 ile ilk dalga geçen firma LG oldu

Her ne kadar birçok sektörde liderlerden biri konumunda olsa da Note 7 skandalı ile büyük sıkıntılar yaşayan Samsung, dün uçağın kalkış öncesinde değişimden gelmiş ve sağlam olması gereken Note 7’nin de patlamasıyla bir kere daha sarsıldı.

Aynı zamanda bu sorun için gerekli araştırmalara derhal başlayan firma, ikinci patlama dalgasının gelmemesi için çalışmalarını yaparken, LG tarafından sağlam bir gol yemiş oldu.

Hindistan’da 30 Ekim’de düzenlenecek olan Diwaii adındaki geleneksel festival öncesi LG kullanıcılarına toplu bir mesaj çeken firma, “Patlayan cihazlar hakkındaki haberleri duydunuz mu? LG olarak en değerli varlığımız olan sizlerin güvenliği için ürünlerimizi defalarca testlerden geçiriyoruz. Diwaii festivalinde LG ile iyi eğlenceler.” şeklinde bir mesaj ile rakibini yerin dibine sokmuş. Özellikle “LG ile iyi eğlenceler“ kısmını güvenlik vurgusuna da dolaylı yoldan değinerek “Have a safe Diwaii with LG” şeklinde belirten firma, Note 7 olaylarını koz olarak kullanan ilk firma oldu.

Açıkcası LG’nin değindikleri konuda da haklı olduklarını belirtmek gerekli. Sonuçta her ne kadar asıl sorun batarya üreten firmada olsa da Samsung’un bunu defalarca yapması gereken testte fark etmesi ve o seriyi hiçbir şekilde piyasaya sürmemesi gerekiyordu. Ayrıca yukarıda da paylaştığım uçakta patlama olayının yeni seri Note 7'de olması eğer gerçek çıkarsa çok büyük sorunlar doğuracaktır.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0