Kavisli OLED Ekrana Sahip İlk iPhone Geliyor!

1
0
0
0
0
iPhone 7 tanıtımına sayılı günler kala Apple'ın gelecek telefonları hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha öncede konuşulan OLED ve kavisli ekran tekrar gündemde.

Apple’ın merakla beklenen iPhone 7 modelinin tanıtımına sayılı günler kaldı. Gelecek telefonunun hemen hemen tüm detaylarının ortaya çıkmasından sonra dedikodular da bir sonraki iPhone modellerine kaydı. 

iPhone 7’den sonra gelecek ve nasıl isimlendirileceği henüz bilinmeyen modele dair daha önce de ortaya atılan iddialara yenileri eklendi. Apple’ın 2017 ya da 2018 yılında tanıtacağı yeni iPhone’da OLED ekran kullanmak istediği biliniyor. Nikkei Asian Review’in tedarikçi zincirine dayandırdığı haberler de bu dedikoduları doğruluyor. Yeni bilgi ise Apple’ın OLED ile birlikte kavisli ekrana geçebileceği yönünde.

iPhone 6’dan beri devam eden 5.5 inç’lik Plus serisi OLED ekranların gelmesiyle biraz değişbilir. Ekran ölçülerinin bir miktar büyümesi söz konusu. Belki de 5.5 inç’lik Plus modelinin yanına biraz daha büyük OLED ve kavisli ekranlı yeni bir model eklenmesi söz konusu olabilir. Tabii ki bunlar şu an için birer iddia. Ancak önemli olan şu ki 2017 yılı aynı zamanda iPhone’un 10. yılı… Bu yıl içinde Apple’ın 10. yıla özel bir iPhone’u tanıtması bekleniyor. OLED ve kavisli ekran teknolojisi gelecek iPhone’da yer alabilir.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0