Kavisli, OLED Ekranlı iPhone Geliyor!!

0
0
0
0
0
The Wall Street Journal, gelecek sene tanıtılacak olan iPhone’un kavisli, OLED ekrana sahip olacağının sinyallerini verdi.

Apple’ın yeni iPhone’unda kavisli, OLED ekran kullanacağıyla ilgili söylentiler tutarlılık kazanmaya başladı. Amerikalı birçok şirketin geleceği ve planlarıyla ilgili tutarlı yazılar paylaşan ve güvenilir bilgi kaynaklarına sahip olan The Wall Street Journal, Apple’ın gelecek sene satışa sunacağı akıllı telefonlarda büyük bir tasarım değişikliğine gideceği konusunda detaylı bir yazı paylaştı.

The Wall Street Journal’in paylaştığı yazıda yeni iPhone’un kavisli, OLED ekrana ve Quad HD ekran çözünürlüğüne sahip olacağı, Apple’ın bu konuda çalışmalar yürüttüğü net bir şekilde söyleniyor.

Apple’ın böylesine köklü bir tasarım değişikliği yapacağını, şahsen, düşünmüyorum. Ancak Çinli kaynaklar yerine The Wall Street Journal’da böylesine kesin dille yazılmış bir yazı görmek, kesinlikle sık sık gerçekleşen bir durum değil. Sizce Apple, bu sefer kullanıcılarına istediğini verir mi?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0