Kayıp Kedi, 17 Yıl Sonra Sahibine Geri Döndü

66
19
4
3
1
Bundan 17 yıl önce Hollanda'nın Almere kentinde kaybolan 'Lolipop' isimli kedi, tekrar ortaya çıktı. Evinden 24 km uzaktaki bir kasabada bulunan kayıp kedinin sahipleri, bu beklenmedik buluşmadan ötürü şaşkın ve de mutlu.

Hollanda'nın Almere kentinde yaşayan Eric de Hont'un kedisi Lolipop, henüz 1 yaşındayken evden ayrılmış. Bir süre kedisini arayan sahibi, herhangi bir sonuç alamayınca umudu kesmiş. Zaman içinde yeni kediler sahiplenen de Hont, Lolipop'u tamamen unutmuş. Fakat hafta sonu, hayvan ambulansından gelen bir telefon sebebiyle müthiş bir şaşkınlık yaşamış.

Ambulans görevlisinin, "Lolipop'un sahibi siz misiniz? Onu bulduk" sözüne önce inanmayan de Hont, kapıya gelen ambulanstaki kediyi görünce bunun gerçek olduğunu anlamış. Görevliler, kayıp kediyi 24 km uzaklıktaki Wees kasabasında bulmuş. Üzerinde takılı olan çip sayesinde de sahibi ve adresi saptanmış. Eric de Hont'a göre, büyük olasılıkla birileri kediye baktı ama hiç veterinere götürmedi. Zira veterinere gitmesi halinde, çipteki bilgilerden kendisine ulaşılırdı.

Kayıp kedi, şu anda sahibinin evinin banyosunda ve bir nevi karantina altında. Ve sahibine göre, üzerindeki pirelerden kurtulması ve evdeki öbür kedilere alışabilmesi için, Lolipop'un bir müddet daha banyoda kalması gerekiyor.

Kaynak : https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-44765115
66
19
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
66
19
4
3
1