Keanu Reeves'in Bir Hayranına Yaptığı Unutulmaz Sürpriz

166
7
4
3
3
Filmlerin yanı sıra kibar ve sevecen kişiliğiyle internette de son derece popüler olan Keanu Reeves, bir hayranına unutamayacağı bir an yaşattı. Bill and Ted: Face the Music çekimleri için sete giderken bir pankart gören Reeves, yine kendisinden beklenilen bir şekilde pankarta cevap verdi.

Hayranlarına karşı her zaman alçakgönüllü ve sevecen olan Keanu Reeves, aynı zamanda yardımsever ve kibar biri olarak biliniyor. Microsoft'un Xbox E3 2019 konferansında Cyberpunk 2077'nin tanıtımı sırasında bir hayranın kendisine "Nefes kesicisin" dediği zaman tüm kalabalığa "Sen nefes kesicisin. Hepiniz nefes kesicisiniz" şeklinde seslenmesi de internette büyük ses getirdi. Reeves'e bu şekilde seslenen hayrana da bir adet Cyberpunk 2077 hediye edildi.

Keanu Reeves'in hayranlarının Keanu Reeves'i 'nefes kesici' olarak gördüğü büyük bir gerçek. Hatta hayranı olmasanız dahi Reeves'in cömert davranışları sebebiyle Keanu Reeves'i sevmemeniz neredeyse imkansız. Yine de başarılı oyuncuyu 'nefes kesici' bulan hayranlarından biri, ilginç bir yöntem uyguladı ve olaylar beklediğinden de güzel gelişti.

Keanu Reeves'in büyük bir hayranı olan Stacey Hunt, Keanu Reeves'in Bill and Ted: Face the Music filmi çekimleri için kendi kasabasında olduğunu öğrendi. Reeves'e olan hayranlığını belli etmek isteyen Hunt, bahçesinin dekorasyonunda küçük bir değişikliğe gitti.

Bahçesine, üzerinde "NEFES KESİCİSİN" yazılı büyük bir pankart açan Hunt, çok yüksek ihtimalle Keanu Reeves'in yoldan geçerken bu pankartı görüp mutlu olacağını düşünmüştü ancak olaylar düşündüğünden çok daha farklı oldu.

Olayları aktaran filmin senaristi Ed Solomon, Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı. Arabada giderken bir anda arabayı durdurarak aşağı inen Reeves, pankarta doğru yaklaştı ve pankartı imzalamak için izin istedi. Ed Solomon, olayın fotoğraflarını Twitter üzerinde paylaştı.

"Dün, set üstündeki yolun bahçesinde bu pankart duruyordu. Keanu arabadan atladı ve bunu yaptı"

Bu tarz 'jestleriyle' bilinen 54 yaşındaki efsane oyuncu Keanu Reeves, Matrix'teki Neo ve John Wick gibi sert karakterleri oynamasıyla bilinse de internette, dünya üzerindeki en kibar ünlülerden biri olarak biliniyor. Yaptığı bu hareket belki de pankartı açan hayranını şaşırtmış olsa da biz, Keanu Reeves'in tam olarak kendisinden beklenileni yaptığını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://sputniknews.com/viral/201907221076315923-keanu-reeves-gives-breathtaking-act-of-kindness-to-unassuming-fan-/
166
7
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
166
7
4
3
3