Keanu Reeves, John Wick 3 Filminin Adını Açıkladı

44
19
2
2
1
Kolay öfkelenip çabuk sakinleşen modern suikastçi John Wick, üçüncü filmiyle geri dönüyor. Karaktere unutulmaz şekilde hayat veren aktör Keanu Reeves, üçüncü filmin adını açıkladı. Detaylarına değiniyoruz.

John Wick 3: Parabellum

Son yıllarda sinema dünyasın en “cool” karakterlerinden birisine hayat veren ünlü aktör, gönlümüzün Neo’su Keanu Reeves, yeni filminin adını bu şekilde açıkladı. Serinin modern dünyanın pek çok çarpıklığına atıfta bulunduğunu, diyalogların basit ve incelikle oluşturulduğunu zaten biliyoruz. Peki bu “Parabellum” adı neye atıfta bulunuyor?

Reeves, bu konuda serinin hayranlarına yardımcı olup, üçüncü filmin ismi hakkında da heyecan yaratan açıklamalarda bulundu. Latince’de “Si vis pacem, para bellum” şeklinde olan ve “Eğer barış istiyorsan, savaşa hazırlan” anlamına gelen söze atıfta bulunduklarını söylüyor. Yani “Parabellum” kısmı, “Savaşa hazırlan” anlamında, ilgili sözden alıntılanarak kullanılmış. Bu John Wick gibi yüzeysel öfkelerle derin hareketler sergileyen bir karakter için uygun bir strateji. 


Setten ilk fotoğraf

2017’de izlediğimiz John Wick 2, karakteri biraz daha karmaşık bir hal aldı. Suikastçilerin toplandığı Continental’ın korumasından atılmıştı. Şimdi kendisinin mücadelesi, New York’tan ve tam bir çöplüğe dönmüş olan hayatından kurtulmak olacak. 

Parabellum filminde John Wick’e bu kez eşlik edecek Sofya adında bir kadın karakter de var. Ünlü Oscar’lı oyuncu Halle Berry, bu karaktere hayat verecek. İki karakterin geçmişte henüz görmediğimiz bir bağlantıya sahip olacağı söyleniyor.

Zengin kadrosu ve muhtemelen aksiyona doyacağımız eşsiz sahneleriyle John Wick 3: Parabellum önümüzdeki yıl vizyonda olacak.

Kaynak : http://collider.com/john-wick-3-title-explained
44
19
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
44
19
2
2
1