Arkadaşına Kedi Resmi Yolladığı İçin Facebook Hesabı Kapatıldı!

5
2
2
0
0
Facebook Messenger üzerinden bir arkadaşına kedi resmi yolladığı için Facebook hesabı anında kapatıldı!

Günümüz internetinin neredeyse %90’ını oluşturan sevimli kedi resimleri, ya da genel olarak kedi resimleri, bir kullanıcının başını fena halde belaya soktu. Hepimiz gibi sıradan bir Facebook kullanıcısı olan Varun Krish, bir cumartesi akşamı Facebook Messenger üzerinden arkadaşına şu kedi resmini yollamış.

Bu takım elbiseli kedi resmini yollamasının ardından saniyeler içinde oturumu kapatılan ve tekrar girmeye çalıştığında “Hesabınız geçici olarak devre dışı bırakılmıştır.” yazısıyla karşı karşıya kalan kullanıcının sıradan günü bir anda kabusa dönüştü.

Sadece hesabına girişi engellenmeyen kullanıcının aynı zamanda tüm profili, geçmiş mesajları, yorumları, beğenileri, kısacası içinde onun olduğu her şey gizlenmiş.

Bu durumdan sonra giriş yapmaya çalışan ancak başarısız olan kullanıcımız Facebook Destek Ekibi’ne e-posta yoluyla ulaşmış. Neyse ki kısa zaman içinde cevap veren destek ekibi şu mesajla bir hata olduğunu kabul edip, kullanıcının hesabını geri açmış.

"Thanks for the email! Our team found this was a mistake & have restored your account. We’re sorry for the trouble this caused you."

Sonunda hesap kurtarılmış olsa da siz siz olun, kaynağını bilmediğiniz resimleri paylaşmayın.

Kaynak : http://www.fonearena.com/blog/198849/my-facebook-account-just-got-disabled-instantly-for-sending-this-cat-photo.html
5
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
2
0
0