Kemoterapi Tedavisi Gören ve Manevi Desteğinize İhtiyacı Olan Gencin YouTube Oyun Kanalı

102
10
6
1
1
Kemoterapi Tedavisi Gören ve Manevi Desteğinize İhtiyacı Olan Gencin YouTube Oyun Kanalı
18 yaşındaki Özgün Önen, geçtiğimiz Şubat ayında kemik kanseri olduğunu öğrendi. Oyun dünyasına olan ilgisini bu hastalığından sonra da devam ettiren Özgün, günümüzün en popüler oyunlarını yayınladığı bir YouTube kanalı açtı. Şimdi düzenli olarak yayın yaptığı kanalına destek bekliyor.

18 yaşında zıpkın gibi bir delikanlı olan genç arkadaşımız Özgün Önen, hayatta herkesin başına gelebilecek bir durumla karşı karşıya kaldı. Şubat ayında kemik kanseri olduğunu öğrendi ve tedavi görmeye başladı. Oyun dünyasına olan sevdasını bu zorlu mücadeleye rağmen bırakmayan Özgün, kendisine bir YouTube kanalı açarak, tedavilerinden arda kalan zamanlarda oyun yayınları yapmaya başladı.

Game Pad adını verdiği kanalda şu anda 24 bin abonesi bulunan Özgün, kendisini takip edenlerden maddi bir çıkarı olmadığını belirtiyor. Onun isteği daha çok manevi bir destek ve kanalına abone olan kişi sayısı arttıkça gerçekten de mutlu oluyor. Fifa 18, Minecraft, GTA V, GTA San Andreas ve Uncharted 4 gibi popüler oyunları yayınlayan genç arkadaşımızın anlatımı da gerçekten iyi.

Mesela son dönemin en beğenilen yapımlarından God of War oyununu yayınladığı videosu:

Özgün, hastalığının etkilerini kabullenerek savaşmayı kabul eden birisi. Hatta ilk ameliyatını da 31 Mayıs tarihi olan doğum gününde geçirdi. Doktoruna göre her dertte olduğu gibi Özgün’ün şifasını bulacağı tek şey mutlu olmak. 

Anne Senem Önen, oğlunun YouTube kanalı için sosyal medyadan sürekli destek çağrısında bulunarak onun mutluluğunu ikiye katlıyor. Senem Önen, “Biz derslerine engel olmasın diye oyunlarla uğraşmasını istemiyorduk. Ama doktoru bütün hastalıkların özellikle de kanserin en büyük tedavisi moral ve mutluluk olduğunu söyledi. Biz de izin verdik. Şimdi bir youtube kanalı açtı ve oyun videoları paylaşıyor. Onu mutlu görmek bizi de mutlu ediyor" diyor.

Genç dostumuz Özgün Önen’in Game Pad isimli YouTube kanalına ulaşmak ve abone olmak için buraya tıklamayı unutmayın. Ayrıca zil simgesine de tıklayın ki Özgün’ün videoları bol bol izlensin. 

İyi eğlenceler ve mutlu günler Özgün, yanındayız.

102
10
6
1
1
Emoji İle Tepki Ver
102
10
6
1
1