Kendi Drone'unuzu Yapabileceğiniz Lego Seti: Flybrix

0
0
0
0
0
Hemen hemen her şeyi yapabileceğiniz legolar ile drone yapılır mı? Neden olmasın?

Çocukken çok fazla legolar ile zaman geçiren ya da legoyu seven biri miydiniz bilemiyoruz. Ancak şu bir gerçek ki legolar ile yapabileceklerinizin neredeyse sınırı yok. Bu haberimizdeki Flybrix setleri de bunun bir örneği. Son dönemlerin en popüler teknolojik ürünlerinden olan drone'lara farklı bir boyut kazandırmak isteyen Flybrix, oldukça yaratıcı bir fikir ile karşımıza çıkmakta; lego drone.

Pervaneleri, motorları, önceden programlanmış Arduino işlemcisi ile gelen ve size sadece parçaları birleştirme işini bırakan Flybrix'in setlerinin içerisinde drone'unuzda pilot olarak kullanabileceğiniz küçük bir lego figür bile mevcut.

Flybrix iki farklı set türü ile karşımıza çıkmakta. 149 dolar olan setin içerisinden çıkan drone'un kontrolü Android ya da iOS cihazınıza indireceğiniz özel uygulama ile yapılmakta. Eğer drone'unuz için ekstra bir kontrol cihazı isterseniz o zaman 189 dolarlık seti almanız gerekmekte. Setlerin fiyatları sınırlı bir süre için bu şekilde.

Bu arada eğer siz de bir drone sevdalısı iseni birbirinden farklı drone'lara, uygun fiyatlarda ulaşabileceğiniz Teknostore'a bir göz atın deriz.

Kaynak : http://thenextweb.com/gadgets/2016/09/23/flybrix-lets-you-build-your-own-drone-out-of-lego-bricks/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0