Kendinden Önce Çakması Çıkan Galaxy Note 9, Stereo Hoparlörlere Sahip Olacak

18
15
3
2
1
Daha çıkmadan çakmaları dahi üretilen Galaxy Note 9’un yeni özellikleri yavaş yavaş kesinleşmeye başlıyor. Bu noktada gelen bilgilere göre akıllı cihaz, stereo hoparlörlere sahip olacak.

Uzun bir süredir üzerinde konuşulan ve merakla gelmesi beklenen Galaxy Note 9, zaman içerisinde çeşitli söylentilere de konu oluyor. Bluetooth özellikli S Pen, 4000 mAh pil kapasitesi ve Bixby 2.0 gibi önemli özelliklerini bildiğimiz akıllı cihaz, bir başka adından söz ettirecek işleve daha sahip olacak. Stereo hoparlörler ile donatılması beklenen Galaxy Note 9, her sızıntıda heyecan seviyesini biraz daha artırıyor diyebiliriz.

Galaxy S9’da bulunan stereo hoparlörler, aynı şekilde Galaxy Note 9’da da karşımıza çıkıyor. Yeni bir teknoloji olamaması sebebi ile şaşırtmayan bu özellik, Galaxy Note 5’den Galaxy Note 9’a geçecek kullanıcılar için oldukça keşfe açık olacaktır.

Her hoparlöre farklı kanallardan ses iletebilen stereo’da örneğin ses bir hoparlörden, müzik diğer hoparlörden gelecek. Özellikle müzik dinlemeyi veya mobilden film izlemeyi sevenleri ilgilendiren bu özelik, Galaxy Note 9’a artı bir tik daha attı diyebiliriz. Şu an için hepsi varsayımdan ibaret olan bu özellikler, cihazın çıkışının ardından netlik kazanacaktır.

Kaynak : https://www.sammobile.com/2018/07/19/galaxy-note-9-features-stereo-speakers
18
15
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
18
15
3
2
1