Kendini "iPhone Katili" Olarak Tanımlayan Zetta'nın Telefonları Xiaomi Çıktı!

0
0
0
0
0
iPhone katili olarak bilinen İspanyol telefon üreticisi Zetta'nın telefonlarının aslında Xiaomi'ye ait olduğu ortaya çıktı.

Özellikle artan akıllı telefon fiyatlarıyla birlikte yüksek donanımları uygun fiyatla satışa sunan telefon üreticileri yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Bu yoğun ilgiyle karşılaşan fiyat performans üreticilerinden biri ise İspanyol akıllı telefon markası Zetta'ydı ancak Zetta'nın son telefon duyurusu belki de şirketin kendi kendini bitirdiği bir duyuru oldu.

Zetta'nın yeni telefonun Xiaomi Redmi Note 3 modeline ait bire bir aynı görüntüleri kullanması şirketin telefonları Xiaomi'den tedarik ettiği konusunda şüpheler oluştururken yapılan araştırmalar sonucunda İspanyol Zetta'ya ait telefonların Xiaomi'ye ait modeller olduğu ortaya çıktı.

Söylenene göre Zetta, Xiaomi ile anlaşmalı bir şekilde yasal yollardan modelleri tedarik ediyormuş ancak çeşitli makyajlamalarla telefonları kendi markasıyla satışa sunuyormuş. Ancak asıl bomba daha patlamadı, Zetta'nın iPhone katili olarak tanımladığı bu telefonlar asıl fiyatından çok daha yüksek fiyatlara satılmış.

Yayınlanan raporda Zetta Conquistador 4.7 isimli akıllı telefon 185 euroya satılırken aynı Xiaomi modeli olan  Xiaomi Redmi 2'nin 90 euroya satıldığı görülüyor. Kendi logosunu Apple'a gönderme yapar bir şekilde tasarlayan ve Apple'a oynayarak fiyat performans telefonları sunduğunu iddia eden Zetta'nın böylelikle bir fiyat performans üreticisi değil, çeşitli pazarlama yöntemleriyle fazla gelir elde etme hedefi olan bir şirket olduğu günyüzüne çıkmış oldu.

Bu süreçten sonra İspanyol Zetta şirketinin nasıl bir gidişata sahip olacağı henüz net değil.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0