Kendinizi Bir Ressam Gibi Hissedebileceğiniz En İyi 5 Uygulama!

5
2
1
0
0
Bir çoğumuz ilk resim çalışmalarını Paint üzerinden yaptı. Kimi zaman ortaya çok enteresan ve bir o kadar da komik tablolar çıktı. Ancak bu içeriğimiz de birbirinden güzel olan, kendinizi gerçek bir ressam gibi hissedebileceğiniz en iyi 5 uygulamayı sıraladık.

Bildiğimiz gibi gerek Android, gerekse İOS cihazlarımızda resim çizebilmek için kendi uygulamaları bulunduğu gibi Google Play veya App Store üzerinden de bu tarz envaiçeşit uygulamayı indirebiliyor veya satın alabiliyoruz.

Bu içeriğimizde de -neredeyse- bir Picasso gibi çalışmalar yapabileceğiniz en iyi 5 uygulamayı listeledik. 

1. SketchBook 

Autodesk’in oluşturduğu SketchBook ile hem boya hemde çizimler yapabilirsiniz. Sade ve basit arayüz tasarımı sayesinde yapmak istediğiniz çalışmaları gerek kendiniz çizerek, gerekse bir fotoğraf yükleyerek düzenleye bilirsiniz.

Android

iOS

2. Adobe İllustator Draw

İllustrator Draw ile hayal gücünüzü dilediğiniz şekilde yansıtabilirsiniz. İçerisinde sahip olduğu 10 adet çizim örneği ve özellikleri sayesinde istediğiniz bir çok şeyi çizebilir veya düzenleyebilirsiniz.

Android

iOS

3. ArtRage 

ArtRage’in oldukça kolay olan arayüzü sayesinde, resim çizebilir, boya ve düzenlemeler yapabilirsiniz. İçerisinde resim yapmak için çeşitli fırça boyları bulunduğu gibi, dilediğiniz renk karışımları yaparak resminize farklı bir hava da katabilirsiniz.

Android

iOS

4. İbis Paint X 

ibisPaint X aynı zamanda sosyal bir çizim yapma, paylaşma platformudur ve yaratıcılığınız ile oluşturduğunuz çizimleri kolay bir şekilde çevrenizdeki insanlar ile paylaşabilir, başkaların da yaptığı çalışmalara göz atabilirsiniz. 

Android

iOS

5. Tayasui Sketches 

Tayasui Sketches’ın sahip olduğu çeşitli özellikleri ile profesyonel düzeyde çizimler yapmanızı sağlayabilmekte.

Android

iOS

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/5-drawing-and-painting-apps-for-people-of-all-skill-levels-on-Android-and-iOS_id86708
5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0