Kim Kardashian'dan Twitter CEO'suna Bir Mesaj Daha: N'olur Düzenleme Butonu Gelsin

37
5
4
4
1
Eşi Kanye West’in doğum günü partisinde Twitter CEO'su Jack Dorsey ile sohbet eden Kim Kardashian, siteye bir düzenleme butonu gelmesi için onu ikna etmeye çalıştığını söyledi.

Geçtiğimiz Cuma günü (8 Haziran) dünyaca ünlü rapçi Kanye West’in doğum günüydü ve eşi Kim Kardashian, West’in 41. doğum günü için görkemli bir parti düzenledi. Magazin gündemini oldukça meşgul eden partinin davetlilerinden biri de Twitter kurucusu ve CEO'su olan Jack Dorsey’di.

Parti hakkında çoğu Twitter kullanıcısını heyecanlandıracak açıklamalarda bulunan Kim Kardashian, Jack Dorsey ile Twitter’a bir ‘düzenleme’ butonu gelmesi hakkında çok güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini duyurdu. Bildiğiniz gibi şu anda gönderdiğiniz bir tweette hata olması halinde tweeti silip düzgün bir şekilde yeniden yazmanız gerekiyor.

Twitter CEO’sunun bu tweete yanıtı ise ‘’Neden davet edildiğimi şimdi anlıyorum.’’ şeklinde oldu. Bunun üzerine Kim Kardashian, Dorsey’in tweetini alıntılayarak, ‘’Hahaha asla! Kayne seni seviyor. Ama bu konuyu gündeme getirmek zorundaydım.’’ dedi. Fakat Kardashian, Dorsey’e düzenleme butonu konusunu ilk kez açmıyor.

Kim Kardashian ilk kez 2015 yılında Twitter’a bir e-posta gönderdiğini ve siteye düzenleme butonunun gelmesi gerektiğini söylemişti. Kardashian’ın bu tweetini görmezden gelmeyen Dorsey ise, ‘’Müthiş bir fikir! Biz her zaman işleri daha kolay ve hızlı hale getirecek çözümler arıyoruz.’’ demişti.

Kaynak : http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5837707/Kim-Kardashian-good-conversation-Twitter-CEO-adding-edit-button-site.html
37
5
4
4
1
Emoji İle Tepki Ver
37
5
4
4
1