Kimse Benden İyi Devlet Yönetemez Diyenlere: eDominations

41
18
9
7
4
İnternet tarayıcısı üzerinden oynanabilen eDominations, kendi ülkenizi yönetmenizi ve iyi bir stratejiyle, dünyanın en saygın devlet adamları arasına girmenize imkan sağlıyor.

Çok oyunculu strateji oyunları, oyunseverlerin her zaman ilgisini çekmiştir. Ancak çoğu zaman yüksek sistem gereksinimleri, can sıkıcı olabiliyor. Hatta pek çok oyunsever, sistem gereksinimleri nedeniyle o çok sevdikleri oyunlardan vazgeçmek durumunda kalıyorlar.

Şimdi bahsedeceğimiz çok oyunculu strateji oyunuysa internet tarayıcınız üzerinden oynandığı için sistem özelliklerinize çok da bakmıyor. “eDominations” olarak isimlendirilen bu oyun, son dönemlerde kendisine yeni bir strateji oyunu arayanlar için biçilmiş kaftan.

Ülke sorunları, çözülmesi zor konulardır. Bir yandan çevre devletlerle aranızı iyi tutmak zorunda kalırken diğer yandan da o ülkeleri ele geçirmek, topraklarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Elbette yeni topraklar fethetmek hem para hem de kültürel problemleri ortaya koyabilir. Nihayetinde farklı kültürlere sahip insanların anlaşmaları pek de kolay olmayacaktır. Bu yüzden eDominations, kişisel liderlik becerilerinizi tam anlamıyla göstermeniz gereken bir oyun. 

eDominations

eDominations’ın etkileyici yanlarından bir tanesi ekonomi. Ekonomi, gerçek hayatta olduğu gibi eDominations’ta da karşınıza çıkıyor ve alabileceğiniz yanlış kararlar, kimi zaman sonunuzu getirebiliyor.

Oyunda farklı kişilik özellikleriyle sahne alabiliyorsunuz ve bu da yeteneklerinizi daha etkili bir şekilde ortaya koymanızı sağlıyor. Örneğin politika alanında iyiyseniz tüm dünyanın saygı duyduğu bir isim haline gelebilir veya çok iyi bir komutan olabilirsiniz. 

eDominations

eDominations, çevrimiçi bir oyun olduğundan farklı ülkelerden binlerce oyuncuya sahip. Ancak siz farkınızı ortaya koymak ve “Ben de varım!” demek isterseniz bir gazete çıkararak sesinizi tüm dünyaya duyurabilir, diğer oyunculara gözdağı verebilirsiniz.

43 bin gerçek oyuncunun bulunduğu eDominations oyunundaki yerinizi almak ve dünyaya hakim olmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanarak üyelik işlemlerini gerçekleştirebilir ve hayalinizdeki ülkeyi kurabilirsiniz.

41
18
9
7
4
Emoji İle Tepki Ver
41
18
9
7
4