Kimsesizlere Devasa Boyutlarda Yemekler Yapan Hayırsever YouTuber Hayatını Kaybetti

292
7
3
3
1
Grandpa Kitchen kanalında kimsesizlere ve yetimlere devasa porsiyonlarda yemekler yapan Narayana Reddy hayatını kaybetti. Son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile takipçilerini endişelendiren YouTuber, nihayetinde aramızdan ayrıldı.

YouTube kanalı Grandpa Kitchen, sevilen yıldızı Narayana Reddy'nin 27 Ekim'de hayatını kaybettiğini açıkladı. Hindistan'ın Telangana kentinde yaşayan 73 yaşındaki Reddy, devasa porsiyonlarda yiyecekler hazırladığı popüler yemek pişirme videolarıyla internette ün kazanmıştı.

Aslına bakacak olursanız Reddy, yemekleriyle internette şöhrete kavuşmanın peşinde değildi. Yaptıkları, sevgi dolu bir kalbin yansımasıydı. Pişirdiği yemeklerle kimsesizleri, yetimleri doyuruyor ve YouTube kanalından elde edilen geliri de hayır kurumlarına bağışlıyordu. Grandpa Kitchen kanalının sahibi, "Hedefimiz yetimlere yiyecek, giyim, okul malzemeleri ve doğum günü hediyeleri gibi temel gereksinimleri sağlamak." diyor.

grandpa kitchen

Cömertliği, iyimserliği ve sıcaklığıyla birçok izleyicinin kalbine dokunan Reddy'nin gittikçe kötüleşen sağlığı, son birkaç ay içerisinde endişe yaratıyordu. Son yemek pişirme videosu 20 Eylül'de paylaşıldı ve sonrasında devam edemeyecek kadar hastalandı. Reddy'nin oğlu Shrikant ve diğer çalışanlar ise video çekmeye devam etti.

Grandpa Kitchen kanalı Ağustos 2017’de açıldı ve 2 yılı aşkın sürede 6 milyondan fazla aboneye ulaştı. Reddy'nin mega boy patates kızartması hazırladığı en popüler videosu ise 37 milyon kez izlendi. İşte kanal tarafından onun anısına hazırlanan klip.

Kaynak : https://mashable.com/article/youtube-grandpa-kitchen-narayana-reddy-dies/
292
7
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
292
7
3
3
1