Kingdom Hearts III: ReMind DLC'sinin Fragmanı Yayınlandı

2
0
0
0
0
Square Enix, Kingdom Hearts III oyunu için çıkarılacak Re:Mind DLC'sinin fragmanını yayınladı. DLC, kış aylarında çıkacak.

Square Enix, Kingdom Hearts III’ün yeni indirilebilir eklentisinin fragmanını serinin Los Angeles’taki konserinde sundu. Fragman, bunun hemen ardından şirketin YouTube sayfasında yayınlandı. 80 saniyelik video, Kingdom Hearts III’ü kısaca tanıtıyor ve oyunun PS4 ve Xbox One için bu kış çıkacağını duyuruyor.

Konserde oyunun ilk fragmanından görüntüler sunulurken oyuncuların Aqua, Roxas ve Riku olarak savaşabileceği anlar göründüğünde kalabalık tarafından çılgınca tezahüratlar duyuldu.

DLC'nin tam olarak neyi içerdiği ve ne kadar kapsamlı olacağı belli değil. Re:Mind DLC’sinin ana oyundan büyük bir değişiklik sunup sunmayacağı veya daha fazla geliştirmeler olup olmayacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Square Enix, pazartesi gecesi şirketin E3 basın brifinginde muhtemelen Re: Mind hakkında daha fazla bilgi verecektir. Square, etkinlikte zaten Final Fantasy VII'nin ‘remake’ sürümünü ve Crystal Dynamics’in Avengers oyununu ilk kez görücüye çıkaracak.

Re:Mind DLC'sinin fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://kotaku.com/square-shows-off-kingdom-hearts-iii-remind-dlc-slots-1835354303
2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0