Kırılan iPhone Camını Apple’dan Daha Ucuza Tamir Eden Firması: FotoParça

36
17
10
1
0
Kırılan iPhone Camını Apple’dan Daha Ucuza Tamir Eden Firması: FotoParça
Akıllı telefonlarımızın ekranları giderek hassaslaşırken, servis onarım ücretleri de artıyor. Çoğu zaman insanlar, kırılan ekran camlarını tamir ettirmek için daha uygun yollar arıyorlar. İstanbul’dan tüm Türkiye’ye hizmet veren FotoParca.com ise kırılan iPhone ön camlarını hem uygun fiyata hem de oldukça hızlı bir şekilde tamir ediyor.

Akıllı telefon ekranları kırılmaya çok müsait ancak ceplerimiz her zaman o ekranları tamir ettirmeye müsait değil. Eğer pahalı bir telefon aldıysanız, onu olabildiğince uzun süreler boyunca kullanmak istemeniz çok doğal. Ekranlarınız ya da ön camınız kırılınca ise bu istek bir anda kaçıveriyor. Özellikle yeni iPhone’ların ekran değişim ücretleriyle orta seviye bir telefon almak bile mümkün oluyor.

İstanbul’da bulunan FotoParça.com ise kırılan iPhone camlarını değiştirmek için hizmet veriyor. Değiştirilen camlara 6 aylık garanti de sunan firmanın fiyatları, Apple’ın iPhone ekranları ve camların onarım fiyatlarından çok daha uygun.

Hemen aşağıda, FotoParca.com’un hazırlamış olduğu bilgilendirici bir video var:

Bu değişimi ucuza yapmayı sağlayan şey ise işin teknik detaylarında yatıyor. Apple, ön camı kırılan bir iPhone’un hem camını hem de iç ekranını değiştiriyor. Ekran kısmı candan çok daha pahalı bir donanım olduğu için fiyatı yükseltiyor. Özel servislerin çoğu da bu şekilde tüm ekranı değiştiriyorlar. FotoParca.com ekibi ise ön camı farklı tekniklerle ekrandan ayırarak yerine yenisini takıyor. Böylece daha uygun bir servis hizmeti almış oluyorsunuz. Hatta firmanın yetkilileri "Eğer sadece camınız kırıksa iPhone’a ekran değişimi yaptırmayın" açıklamasında bulunuyorlar.

Ön cam değişimi, ekran değişimi ve iPhone ile alakalı tüm tamir işlemleri için buradan FotoParca.com ile iletişime geçip, cihazınızı kargolayabiliyorsunuz. Onarım yapıldıktan sonra firma size cihazınızı yenilenmiş bir şekilde gönderiyor. Eğer İstanbul’da iseniz, işlemler ortalama 3 saat gibi bir süre içerisinde tamamlanabiliyor.

()

Not: Eğer ön camı kırılan iPhone cihazınız, eğer garanti sürecindeyse bu işlemden sonra garanti dışı kalıyor. Garantiniz bittiyse gönlünüz rahat olsun, FotoParca.com ekibi yaptığı işlemlere 6 ay garanti veriyor.

*Sponsorlu içerik
Kaynak : www.fotoparca.com
36
17
10
1
0
Emoji İle Tepki Ver
36
17
10
1
0