Kış Mevsimini Yaşayan ve Gökyüzü Aniden Pembeye Dönen Sidney’den 10 Mükemmel Fotoğraf

45
3
1
1
1
Kış Mevsimini Yaşayan ve Gökyüzü Aniden Pembeye Dönen Sidney’den 10 Mükemmel Fotoğraf
Avustralya’nın gözde metropollerinden Sidney, kış aylarının başlangıcıyla inanılmaz bir hava olayına tanıklık etti. Gökyüzünün bir anda pembe ve tonlarına büründüğü şehir, kentin sakinlerine göre gözlere Instagram filtresi takmış gibi görünüyordu.

Bizler Kuzey Yarım Küre’nin en mükemmel yerlerinden birine sahipken, Dünya’nın diğer tarafı olan Güney Yarım Küre’de her mevsimin aşırıya kaçtığı yerler var. Avustralya, biz soğuktan donarken, çok şiddetli bir yaz mevsimi geçirdi. Ülkedeki sıcaklıklar rekor seviyelere ulaştı. Şimdilerde ise kış mevsimini karşılamaya hazırlanıyor. 

19 Haziran tarihinde Melbourne gezegenin en soğuk yerlerinden birisi oldu. Sidney ise aynı zaman diliminde ilginç bir hava olayına sahne oldu. Hatta yıkıcı kış şartlarına karşı önlem almaya başlayan şehir halkı, soğuk hava koşulları ve şiddetli sağanak yağışlar beklerken pembe bir gökyüzüyle karşılaştılar.

Hava raporlarının haberini verdiği yağmur yağana kadar bulutlar, güneş ışığından dolayı oluşan bu esrarengiz manzarayla adeta gökyüzünde dans etti. Biz de sizin için bu güzel Avustralya gününden gelen fotoğrafları seçtik.

()

()

()

()

()

()

()

()

()

()

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/life/sydneys-sky-turned-pink-and-the-pictures-are-stunning/
45
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
45
3
1
1
1