Kısa Süre İçerisinde 2 Ayrı Galaxy S7 Edge’in Patlaması Samsung’u Alarma Geçirdi!

0
0
0
0
0
Note 7 ile ağır bir darbe alan Samsung, son günlerde S7 Edge modeli adına duyulan patlama haberlerini hemen araştırmaya koyuldu.

Artık herkesin ezberlediği Note 7 durumu sebebiyle Samsung sıkıntılı günler geçiriyor. Hala sebebinin ne olduğunu çözemediği bu patlama silsilesinde Galaxy S8’in çıkışını da zorunlu olarak erteleme durumunda kalan firma, bu sefer de Amerika ve Kanada’da olmak üzere iki ayrı patlama vakası sonrasında alarma geçti.

Şu an için büyütülecek bir sorun olmasa da tedbiri elden bırakmak istemeyen Samsung, Note 7’deki sorunu çözemediği için S7 Edge’in bu sorunuyla da hemen ilgilenmeye başlamış. Aradan 6-7 ay geçmesine rağmen bir anda böyle bir sorunun patlak vermesinin küçük de olsa Note 7 ile benzer bir sorunu teşkil etme ihtimalini düşünmek bile istemeyen Samsung, her ihtimale karşı bu patlayan telefonları ve durumu incelemeye almış.

Yahoo’nun Kanada’daki S7 Edge patlama durumuyla ilgili habere demeç veren bir Samsung yöneticisi “Şu anda bu spesifik sorun için inceleme sonuçlarına kadar maalesef bir açıklama yapamıyoruz. Kullanıcı güvenliği firmamızın ilk önceliğidir. Bu sebeple hemen incelemeye aldığımız bu konuyu detaylı bir şekilde araştırarak sorunun kaynağını bulacağız.” sözlerini belirtmiş.

Bakalım Samsung, bu iki patlama durumu sonrasında sorunun kaynağını bularak kullanıcıları rahatlatacak bir açıklama yapacak mı, yoksa 6 ay sonra bile olsa Samsung’un yeni belası S7 Edge mi olacak, hep birlikte göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0