Kıyafetini Eleştiren Patronuna İnat, Her Gün Ofise Cosplay İle Giden Kadın

0
0
0
0
0
Çalıştığı ofiste patronu tarafından kıyafeti eleştirilen bir kadın, çözümü harika bir şekilde bulmuş.

Şimdi sizlere, belki de çoğu ofis çalışanına örnek olacak, çok güzel bir 'sessiz direniş'ten bahsedeceğiz. June J Rivas adlı bir kadın, çalıştığı ofiste patronu tarafından sürekli eleştiriye maruz kalmaktaymış. Bu eleştirilerin sebebi ise Rivas'ın ofis ortamı için profesyonelce olmayan şeyler giymesi.

“Patronum saçlarımı her gün at kuyruğu yapmamdan ya da başıma eşarp bağlamamdan hoşlanmıyordu. Profesyonelce bulmuyordu. Aynı şekilde saçlarımı örmemi de profesyonelce bulmuyordu'' açıklaması yapan Rivas, çalıştığı yerde kıyafetlere dair bir yönetmelik olmadığını ve sadece temiz, ütülenmiş kıyafetler ile işe gelmeleri istendiğini söylemekte.

Ancak tüm bunlara rağmen Rivas'ın kıyafet tercihlerine karışan patronu, bir de üstüne yeni bir kıyafet yönetmeliği oluşturarak şapka, sandalet, göğüs dekoltesi ve her türlü kültürel başörtüsünü yasaklamış. İşte bu durum da Rivas için bardağı taşıran son damla olmuş. Yönetmeliği bir güzel kontrol eden Rivas, bir şeyi farketmiş; ''cosplay yasaktır'' diye bir ibare bulunmuyor.

''Kurallar arasında kontakt lensler, sivri kulaklar, pelerinler ya da peruklar bulunmuyordu'' diyen Rivas, her gün iş yerine birbirinden farklı cosplayler ile giderek tepkisini akıllı bir şekilde ortaya koymuş.

Kaynak : http://www.boredpanda.com/employee-trolls-boss-dress-code-cosplay-june-rivas/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0