Klasik Bulmaca Oyunu Dr. Mario World’ün Android ve iOS Çıkış Tarihi Açıklandı

11
4
2
2
1
Nintendo'nun en büyük markalarından biri olan Mario'nun mobil bulmaca oyunu Dr. Mario World, önümüzdeki ay mobil platformlarda olacak.

Bu yılın başlarında Nintendo, Dr. Mario bulmaca oyununu mobil cihazlara uyarlayacağından bahsetmişti. Bugüne geldiğimizde oyunun çıkış tarihi belli oldu. Android ve iOS cihazlarda ön kayıtlara açılan oyun ücretsiz bir şekilde oynanabilecek.

Oyundaki amaç, benzer renkteki kapsülleri eşleştirerek virüsleri engellemek olacak. Farklı seviyelerde farklı görevlerin olacağı oyunda oyuncular, belirli sayıda kapsüle sahip olacak. Oyunu oynamak ücretsiz olsa da oyuncular para vererek oyun içi para satın alıp enerjilerini yenileyebilecek ya da özel yetenekleri olan yeni doktorlar alabilecek.

10 Temmuz 2019 tarihinde iki platforma da çıkacak olan oyunun genel olarak Candy Crush ile Tetris arasında bir tada sahip olacağını ve Candy Crush’tan alışık olduğumuz, ekranın tamamını dolduran bir sahneyle karşılaşmayacağınızı söyleyebiliriz. En azından oyunun başları için bunu söyleyebiliriz.

Oyunun oynanış videosunu ve fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/06/17/mobile-dr-mario-android-iphone/
11
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
11
4
2
2
1