Klasik EA Halleri: Battlefield 1’in 130 Dolar Değerindeki Koleksiyon Sürümünde Oyun Olmayacak!

1
0
0
0
0
Oyuncu dünyasının en paragöz firması olan EA, Battlefield 1 için en ucuz koleksiyon sürümüne oyunu dahil etmedi

Oyuncu dediğimiz herkesin ortak kanısı olarak EA bildiğiniz gibi oldukça paragöz bir firma olarak dikkat çeker. Hatta klasik bir hamburger örneğini hatırlayacak olursak bundan yıllar önce bize dolu dolu oyunu tek fiyata satan EA, ardından Deluxe, ya da Ultimate Edition adında versiyon çıkartarak yanına kola ve patates eklemişti.

Daha sonrasında ise sadece ekmeği, yani tek başına pek de bir işe yaramayacak oyunu veren firma, içine et, marul vs koymak için, patates, buz, kola ve hatta kola bardağı için ayrı ayrı fiyat alan bir hamburger dükkanına döndü. Şimdi ise işin suyunu iyice çıkaran firma, en fazla fiyata satılan koleksiyoncu sürümüne oyun dahil etmeyerek görüp görebileceğimiz en ilginç çalışmayı yapıyor.

Battlefield 1’in Collector’s Edition adındaki özel eşyaların bulunduğu kutuyu da 3 farklı pakete bölen EA, klasik Collector’s Edition’da oyuna yer vermezken 130 Dolar fiyat biçerek satacak. (Evet, yanlış duymadınız. Özel koleksiyoncu sürüm alınca oyun çıkmıyor) Oyunun standart sürümünün olduğu Standart Collector’s Edition’ı 190 Dolar’a, oyunun Deluxe sürümünün olduğu yani olması gereken koleksiyon sürümünü ise 210 Dolar’a satışa sundu.

Yani, EA zaten bozduğu oyun versiyon ve DLC olaylarını şimdi taa gidip koleksiyoncu sürümünü alacak olanlardan da nasıl fazla kaparım derdine düştüğünü görebiliriz. Ancak, tahminime göre firmanın savunması “Oyunu ön sipariş ile alıp sonradan Collector’s Edition’ı almak isteyenler için hazırladık” gibi bir şey olabilir.

Sizce EA’nın en büyük fiyatla satılan bu paketi bile böyle bölerek fiyat yükseltmesi normal mi? Cevaplarınızı bekliyoruz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0