Klasik Hediyeler Yerine Alabileceğiniz 6 Teknolojik Anneler Günü Hediyesi

43
19
11
6
6
Anneler günü geldi çattı ancak siz hâlâ annenize ne alacağınız konusunda karar veremediniz mi? Yazımızdaki hediye fikirleri arasından seçim yaparak hem annenizi mutlu edin hem de hayatını kolaylaştırın.

Bildiğiniz üzere bu yıl 12 Mayıs Pazar günü Anneler Günü’ne denk geliyor. Çok kısa bir zamanın kaldığı bu güzel ve fazlasıyla önemli gündeki tek amacımızsa annelerimizin yüzünü güldürebilmek olacak. Biz de bu konuda size yardımcı olacak, annenizi hem mutlu edip hem de şaşırtacak ürünleri listeledik.

Not: Ürünlerin Teknostore sayfalarına başlıklar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik

Türkiye’de birçok kullanıcısı olan akıllı bileklik sayesinde anneniz için mükemmel bir Anneler Günü hediyesi seçmiş olabilirsiniz. 20 günlük pil ömrüyle birlikte anneniz için nabız ölçümü, alarm, titreşim, uyku düzeni takibi, aramaları görüntüleme ve adım ölçer gibi özellikleri bir araya getiren akıllı bileklik tam da aradığınız şey olacak.

LinkTech Plus Mıknatıslı Bluetooth Kulaklık

Birçoğumuzun annesinin uzun süreler boyunca telefonla konuşmak gibi huyu vardır. Siz de hem annenizin sağlığını düşünüyor hem de bu konuya biraz dikkat çekmek istiyorsanız bu fikir tam sizlik olabilir. 10 metreye kadar bir menzile sahip olan be 6 saat konuşma süresinin yanı sıra 4 saat de müzik süresi sunan kulaklığın yalnızca 1 saat içerisinde tam şarja ulaştığını da belirtelim.

Xiaomi Mi Smart Scale 2 Akıllı Baskül

Tüm evlerin olmazsa olmazı haline gelmiş basküller sayesinde kilomuzu ölçebiliyoruz ancak vücut kitle endeksi, yağ oranı ya da kemik yoğunluğumuzu ölçebiliyor muyuz? Xiaomi’nin Mi Fit uygulamasıyla uyumlu akıllı baskülü Smart Scale 2 ile birlikte tüm bunları yapabilirsiniz. Düzenli kilo takibi yapanlar ve sporla uğraşanlar için bir çeşit gereksinim olan bu baskül annenizi de mutlu edecek.

Xiaomi MiJia Bluetooth Kettle Akıllı Su Isıtıcı

Xiaomi’nin ekosistem ürünleri arasında bulunan akıllı kettle sayesinde yerinizden kalkmadan su kaynatabileceksiniz. Yalnızca su kaynatmanın dışında suyu istediğiniz dereceye kadar kaynatma ve hızlı kaynatma özelliklerini de bünyesinde barındıran cihaz, annenizin mutfaktaki en büyük yardımcısı olacak.

Amazfit Moonbeam Zirkonyum Oksit Seramik Akıllı Bileklik

Annesine hem şık bir takı hem de akıllı bir bileklik almak istiyorsanız daha iyi bir seçenek bulabileceğinizi sanmıyoruz. Zarif yapısının yanı sıra kolye olarak kullanılabilmesiyle de dikkat çeken Amazfit Moonbeam, 10 günlük şarj kapasitesiyle birlikte uyku takibinizi yapabiliyor. Yalnızca uyku takibi yapmakla kalmayan cihaz aynı zamanda aktivite takibi yapıp bildirimler konusunda da sizi bilgilendiriyor.

Xiaomi Mijia LF Magic Touch Terapi Masaj Aleti

Listemizin son sırasında annenizin yorgunluğunu alıp ağrılarına derman olacak bir ürün bulunuyor. 5 farklı mod ve 10 farklı hassasiyet seviyesine sahip olan Xiaomi Mijia LF Magic Touch masaj aleti sayesinde annenizin yüzünü güldürebilirsiniz.

Anneler Günü’nde annenize alabileceğiniz 6 farklı hediye fikrini sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Teknostore’da bulunan Anneler Günü koleksiyonunu görmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz. Başka bir yazımızda görüşünceye dek, hoşça kalın.

43
19
11
6
6
Emoji İle Tepki Ver
43
19
11
6
6