Klavye Uygulaması SwiftKey’e Mesajlaşmalarınızı Kolaylaştıracak İki Yeni Özellik Geldi

1
0
0
0
0
Popüler klavye uygulamalarından bir tanesi olan SwiftKey, daha çok ‘tembellerin’ hoşuna gidecek iki yeni özelliğe kavuştu.

Telefonumuzla mesajlaştığımız sırada sıklıkla kullandığımız uzunca cümleleri (ev adresi vs) tekrar tekrar yazmak, hepimizin canını sıkan bir durumdur. SwiftKey, kullanıcılarını memnun edecek bir özelliğe kavuştu. Android için gönderilen son güncelleme ile SwiftKey, kullanıcıların sıklıkla kullandıkları cümleleri ya da herhangi bir şeyi pano kısmına kaydetmelerini sağlıyor. Bu sayede basit bir şekilde kopyalama yapılarak mesajlar gönderilebilecek.

Panoya saklanılan bu cümleleri de bir kısayol ile optimize ederek mesajlaşma kısmına kısa sürede ekleyebilirsiniz. Örneğin adresinizi ‘ev’ ya da ‘ofis’ olarak işaretlerseniz, yukarıdaki tahminler kısmında belirlediğiniz adresler karşınıza çıkacak ve mesajlaşma süreniz daha kısa hale gelecek.

Bunların dışında bir de ‘Gizli Mod’ özelliği eklendi. Bu özellik, telefonunuza yazdığınız ve karşı tarafın haberdar olmasını istemediğiniz kelimelerin ya da kelime öbeklerinin, karşı tarafın öğrenmesini engelliyor. Bunu da, kelime ya da kelime öbeklerini sağ taraftaki hamnurger menüsüne doğru hızlıca sürükleyip SwiftKey Hub üzerinden etkinleştirerek gerçekleştirebilirsiniz.

SwiftKey’i hala denemediyseniz, şuradaki bağlantıdan telefonunuza yükleyebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0