Konami, eFootball PES 2020'nin 3.0 Güncellemesini Yayınladı: İşte Yenilikler

31
5
3
3
1
Konami, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü eFootball PES 2020 için 3.0 kodlu büyük güncelleme paketini yayınladı. Güncelleme paketi, futbolcuların yüzlerinde ve stadyumlarda büyük değişiklikler getirirken ülke formalarını da güncelliyor.

Dünyanın en popüler futbol oyunlarından bir tanesi olan eFootball PES 2020, üçüncü büyük güncellemesini aldı. Konami tarafından yayınlanan ve oyuna pek çok önemli yenilik kazandıran güncelleme, oyuna sahip olan tüm oyunseverler tarafından indirilebiliyor. Ayrıca bu güncelleme paketi, oyundaki bazı hataları da gideriyor.

Konami'nin eFootball PES 2020 için yayınladığı "3.0" kodlu güncelleme paketi, oyundaki pek çok futbolcunun yüzünü yeniden tasarlıyor. Böylelikle oyunseverler, artık daha gerçekçi futbolcu yüzleri ile karşılaşacaklar. Ayrıca bu güncelleme paketi, futbolcuların yüzlerindeki detay ve ayrıntıları da daha iyi sunuyor. Tüm bunlara ek olarak oyundaki 30'dan fazla yıldız futbolcunun yüzü, bu güncellemeyle birlikte ultra detaylı hale getirildi.

PES 2020

eFootball PES 2020 için sunulan 3.0 kodlu güncelleme, oyundaki stadyumlara da büyük yenilikler getiriyor. Konami ekibi, bu bağlamda birçok futbol takımının stadyumunu yeniden tasarlamış durumda. Ayrıca son güncelleme, oyuna "Arena do Gremio"yu da ekliyor. Büyük değişikliklerin yapıldığı bazı stadyumlar ise şu şekilde;

  • Cicero Pompeu de Toldeo (Sao Paulo)
  • Old Trafford (Manchester United)
  • Allianz Stadium (Juventus FC)

Konami'nin eFootball PES 2020 için sunduğu güncelleme bunlarla da sınırlı değil. Yeni güncelleme, ülkelerin formalarını da güncelliyor. Örneğin; Japonya, İskoçya, Galler, İspanya, Kuzey İrlanda, Belçika ve Almanya, Adidas'ın takım kitlerini almış durumdalar. Ayrıca bu güncellemeyle birlikte oyuna, Adidas'ın dört yeni krampon modeli ekleniyor. 

Konami'nin eFootball PES 2020 için yayınladığı güncellemeye ilişkin tanıtım videosunu, hemen aşağıda bulunan bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/efootball-pes-2020-data-pack-3-0-is-now-available-for-download/
31
5
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
31
5
3
3
1