Koşturun, Büyük Anket Var: Sizi En Çok Heyecanlandıracak iPhone 7 Özelliği Hangisi Olurdu?

0
0
0
0
0
Koşturun, Büyük Anket Var: Sizi En Çok Heyecanlandıracak iPhone 7 Özelliği Hangisi Olurdu?
Bu zamana kadar kulağımıza gelen bilgilerden yola çıkarak bir anket hazırladık. iPhone 7’deki bu özelliklerden sizi en çok hangisinin heyecanlandıracağını öğrenmek istiyoruz.

Apple’ın önümüzdeki ay içerisinde en az iki yeni iPhone 7 modelini tanıtmasını bekliyoruz. Bu zamana kadar yeni iPhone’larla ilgili birçok bilgiyi sizlere aktarmıştık. Bazı bilgilerin doğruluk payı gizemini koruyor olsa da bazılarının gerçekleşeceğinden eminiz (deyip bizi koparmazlar umarım), örneğin telefonun tasarımını mahveden anten bantlarının köşelere gitmesi ya da çift kameranın olması gibi. Fakat Apple, yumurtanın kapıya dayanmasını her zaman sever ve son ana kadar ‘acaba ne yapabiliriz de daha iyi bir iPhone üretebiliriz’ düşüncesiyle hareket edip çalışmaya devam eder. Hata payının minimum seviyeye indirgenmesi için de özellikler üzerinde sürekli olarak denemeler gerçekleştirir. Dolayısıyla bu zamana kadar duyduğumuz tüm söylentilerden çok daha farklı yeniliklerle de karşılaşabiliriz. 

Her neyse, biz şimdilik kulağımıza gelen ve sizin de olmasından memnuniyet duyacağınız bazı özellikleri sıraladık. Sonucu şimdiden merak etmeye başladım.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0