Kotaku, Watch Dogs 3'ün Londra'da Geçeceğini Duyurdu

55
4
3
3
1
Dünyaca ünlü oyun inceleme ve haber sitesi Kotaku, merakla beklenen Watch Dogs 3 için uzun bir süredir ortalıkta dolanan, oyunun Londra'da geçeceği söylentilerini doğruladı. Watch Dogs 3 adına bu önemli bilginin paylaşıldığı haberde bir sonraki Assassin’s Creed oyunu hakkında da bazı ipuçlarına yer verildi.

Tom Clancy’s The Division 2 ile oyuncuların beklentilerini büyük oranda karşılayan Ubisoft'un yeni yapımları tüm dünyada merakla bekleniyor. Popüler oyun haber sitesi Kotaku da oyuncuların merakının bir kısmını giderecek yeni bilgiler paylaştı. Kotaku'dan Jason Schreier'ın haberine göre Ubisoft'un 2019'da piyasaya sürülmesi beklenen oyunu Watch Dogs 3 Londra'da geçecek.

Ubisoft'un henüz resmi olarak onaylamadığı Watch Dogs 3 için oyun fuarı E3 2019'u beklememiz gerektiğinin belirtildiği haberde bir diğer Ubisoft yapımı Assassin’s Creed'in yeni oyunu için de bazı ipuçlarına yer verildi. Schreier’a göre bir sonraki Assassin’s Creed oyunu, 2020 senesinde 'Viking' temasıyla karşımızda olacak.

Şu anda PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabilir durumda olan Watch Dogs 2 için de yeni bir yamanın yolda olduğunu söyleyen Schreier, yaptığı açıklamalarla Ubisoft'un yeni yapımları hakkında ortaya atılan iddiaların bir kısmını da doğrulamış oldu. Schreier'ın söylediklerinin doğru olup olmadığını 11 Haziran 2019'da gerçekleştirilecek E3 2019'da göreceğiz.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/watch-dogs-3-london-rumor-report/
55
4
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
55
4
3
3
1