Nokia'yı Angry Birds'ün Eski Patronu Kurtaracak!

2
0
0
0
0
Angry Birds oyunu ile mobil dünyaya damga vuran Rovio şirketinin eski CEO'su Pekka Rantala, HMD Global tarafından satın alınan Nokia'nın geri dönüşü için çalışacak.

Mobil pazarın eski krallarından Nokia bir süredir büyük bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Microsoft’tan sonra HMD Global şirketine geçen Finlandiyalı marka bu çatı altında efsaneyi yeniden diriltmeye çalışacak. Bu konudaki hazırlıklar ise bir süredir devam ediyor ve Nokia bu defa ayaklarını yere sağlam basıyor.

Nokia’nın geri dönüşünde sektörde kendini ispatlamış isimlerle çalışmak HMD Global bu kapsamda Rivio’nun eski CEO’su Pekka Rantala’yı bünyesine kattı. Yıllarca Nokia’da çalışan ve ardından Rovio’ya geçen Rantala hem markayı yakından tanıyan hem de sektörde önemli görevlerde bulunmuş bir isim. Rantala’nın yeni Nokia yapılandırmasındaki görevi ise markayı eski başarılı günlerine taşımak olacak.

17 yıl boyunca Nokia’da çeşitli görevler üstlenmiş Pekka Rantala, markanın yeniden ortaya çıkışında küresel pazarda önemli bir görev üstlenecek ve markanın dünyada çapındaki pazarlamasından sorumlu olacak. Bakalım eski Nokia çalışanı, Rovio’dan sonra Nokia’da da başarılı olabilecek mi?

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0