Kredi Kartı Büyüklüğündeki Telefon 'Palm' Türkiye'de: İşte Fiyatı

92
54
46
16
12
Hong Kong merkezli teknoloji şirketi TCL Communication’ın kredi kartı boyutundaki yeni akıllı telefonu Palm, Türkiye’de satışa çıktı. 3.3 inçlik bir ekrana sahip olan cihaz, yalnızca 70 gram ağırlığında.

Dünyanın en küçük akıllı telefonu olarak bilinen Palm, bugün itibarıyla Türkiye’deki macerasına başladı. Sadece bir kredi kartı büyüklüğünde olan cihaz, boyutları giderek büyüyen akıllı telefonlara adeta meydan okuyor.

Peki, Palm kullanıcılara neler sunuyor?

palm akıllı telefon

TCL Communication, kullanıcıların akıllı telefonlarla harcadığı zamanı minimize etmek amacıyla böyle bir tasarıma imza atmış. Palm’da ‘Life Mode’ adlı bir özelliğe yer veren şirket, bu sayede telefonun ekranı her kapandığında bağlantı özelliklerinin de devre dışı kaldığını söylüyor. 

Söz konusu özelliğin, telefonda geçirilecek zamanı azaltmayı hedeflediğini belirten TCL Communication, ekran yeniden açıldığında ise bağlantı özelliklerinin ve bildirimlerin yeniden aktif hale geldiğini ifade ediyor.

palm phone

Kredi kartı boyutundaki büyüklüğüyle dikkat çeken Palm, 3.3 inç ekranında 720p çözünürlük sunuyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 435 yonga setinden alan akıllı telefon, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile geliyor. 800mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olan Palm’da 12MP arka ve 8MP de ön kamera bulunuyor.

Kutusundan Android 9 Pie ile çıkan akıllı telefon, IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza tam dayanıklılık sağlıyor. Titanyum siyah ve altın olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan Palm, ülkemizde 2.999 TL fiyat etiketiyle raflardaki yerini aldı. 

Kaynak : https://www.haberturk.com/kredi-karti-buyuklugundeki-akilli-telefon-turkiye-de-haberler-2528676-teknoloji
92
54
46
16
12
Emoji İle Tepki Ver
92
54
46
16
12